Kontaktné údaje

AXIS REAL | realitná kancelária

Bosákova 5/A

85104 Bratislava 5

Meno:
RNDr. Anna Capková
Telefón:
0948 700 109
E-mail:
ID ponuky:
817949

AXIS REAL | Útulný 3-izb. byt s LODŽIOU a PIVNICOU, Mlynarovičova ul.

204 900
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
3. / 13

Bratislava
Petržalka - Háje
Mlynarovičova
pred 22 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/NF

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj pekný výborne dispozične riešený 3-izbový byt s LODŽIOU a PIVNICOU nachádzajúci sa v lokalite Bratislava V. Petržalka - Háje na ulici Mlynarovičova.

Byt má celkovú podlahovú plochu 72,83 m2 (byt 68,42 m2, lodžia 3,09 m2, pivnica 1,32 m2) a nachádza sa na 4. nadzemnom podlaží v 13-poschodovom zateplenom bytovom dome s 2 VÝŤAHMI (osobný a nákladný).

Pozostáva z 3 obytných miestností (obývacia izba - 19,24 m2, spálňa - 12,24 m2, detská izba/pracovňa - 12,52 m2), samostatnej kuchyne - 8,75 m2, z ktorej je vstup na lodžiu, kúpeľne so sprchovacím kútom, WC, chodby, predsiene a lodžie s pekným výhľadom. Je orientovaný na západ a juh, takže je v byte prirodzené svetlo po celý deň.

K bytu prináleží pivničná kobka na 1. nadzemnom podlaží a SPOLUVLASTNÍCKY PODIEL na 4 NEBYTOVÝCH PRIESTOROCH nachádzajúcich sa vo vchodoch Mlynarovičova 13 a 15. K dispozícii je aj SPOLOČNÁ KOČIKÁREŇ/SKLADOVÝ PRIESTOR pre bicykle. V cene bytu je aj PODIEL NA POZEMKU pod bytovým domom.

Bezproblémové parkovanie je v okolí bytového domu na miestach pre rezidentov.

Výhody:

❶ Výborná dispozícia bytu

❷ LODŽIA

❸ PIVNIČNÁ KOBKA

❹ Blízko do centra mesta

❺ Výborné dopravné spojenie električkou do centra

❻ Čiastočne zariadený

❼ SPOLUVLASTNÍCKY PODIEL na 4 NEBYTOVÝCH PRIESTOROCH

STAV BYTU:

Tento útulný byt sa nachádza v zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome (kolaudácia v roku 1979) a je tiež rekonštruovaný. V celom byte boli vymenené elektrické rozvody, v obytných miestnostiach sú veľkoplošné laminátové podlahy, v ostatných častiach bytu je na podlahe keramická dlažba. Okná sú plastové s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné. V kuchyni je kuchynská linka so samostatne stojacim plynovým sporákom Gorenje a umývačka riadu Bosch. V kúpeľni je sprchovací kút, práčka a sušička bielizne Candy. V chodbe a v 2 izbách sú vstavané skrine a v obývacej izbe NOVÝ NÁBYTOK, ktorý je v cene bytu. K dispozícii je pripojenie na optický internet od viacerých poskytovateľov.

Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený, s novými schránkami, zrekonštruovanými výťahmi a novou vstupnou bránou na magnetický čip. Na každom poschodí sú len 4 byty. V januári v tomto roku boli v bytovom dome vymenené stúpacie rozvody.

LOKALITA:

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite blízko Starého mosta s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta a s KOMPLETNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU. V pešej dostupnosti sa nachádza trhovisko Mlynarovičova pri Červenej pošte, pošta, obchodná sieť LIDL, TPD, Tesco express, Billa, bistrá, pizzérie, kozmetické štúdiá, potraviny Delia a Malina, Poliklinika Šustekova. Relax alebo športové vyžitie ponúka Chorvátske rameno, Sad Janka Kráľa alebo priame napojenie na hrádzu s európskou cyklomagistrálou Eurovelo 6 (Rusovce, Čunovo, Gabčíkovo vodné dielo), Dunaj. Táto lokalita ponúka výbornú dostupnosť aj mestskou hromadnou dopravou električka č. 3 zo zastávky Farského, zastávky autobusov Mlynarovičova 84, 99, N80, N99, Farského 84, 95, 99, N99, Bosákova 84, 99, 96, 196, N80, N99 a praktické napojenie na diaľničný obchvat. V centre mesta ste do 10 minút. Je to ideálne bývanie pre mestský typ ľudí.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť pozrieť si tento útulný a čiastočne zariadený byt s vynikajúcou polohou v Bratislave už dnes. Kontaktujte nás a zarezervujte si prehliadku tohto bytu!

/ PREDAJ / 3-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / MLYNAROVIČOVA / LODŽIA / PIVNICA / ČIASTOČNE ZARIADENÝ / BLÍZKO CENTRA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | Útulný 3-izb. byt s LODŽIOU a PIVNICOU, Mlynarovičova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.