Kompletne zrekonštruovaná garsónka na Šustekovej ul. na začiatku Petržalky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
31 m2

Poschodie:  
2. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Šustekova
pred 59 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaná garsónka na Šustekovej ul. na začiatku Petržalky. Byt v osobnom vlastníctve, o celkovej rozlohe 31m2, umiestnený na 2. poschodí v 12-poschodovom zateplenom panelovom dome, s výťahmi.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou a obývacej izby spojenej s kuchynským kútom. Byt má priestrannú loggiu (5m2) a prináleží k nemu taktiež pivničná kobka nachádzajúca sa na rovnakom poschodí. Pred bytom sa nachádza samostatná uzamykateľná chodba, spoločná so susediacim bytom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V cene bytu je zahrnutá taktiež kuchynská linka, skriňa vo vstupnej chodbe, sanita a nábytok v kúpeľni.

Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou, dom má novú fasádu, nové stúpacie rozvody, zrekonštruovaný vstup na čip a nové poštové schránky, optický internet, odsúhlasená výmena nákladného aj osobného výťahu. Mesačné náklady vo výške 80 EUR (správca, fond opráv, kúrenie, voda, odvoz odpadu) + 20 EUR (elektrina).

Lokalita je mimoriadne obľúbená vďaka bezprostrednej blízkosti centra mesta a kompletnej občianskej vybavenosti, ako aj skvelej dopravnej infraštruktúre. V blízkosti je niekoľko zastávok MHD - električka, autobus, množstvo obchodov - TPD, Billa, Lidl, Tesco, poliklinika Šustekova, tržnica, pošta, viacero štátnych aj súkromných škôlok, základných škôl či gymnázií a vysokých škôl, miestny trh,nákupné centrum AUPARK, v blízkosti sad Janka Kráľa, Dunaj, hrádza, kde sa dajú tráviť chvíle oddychu športovými voľnočasovými aktivitami, či prechádzkami. V susednom paneláku na prízemí sa nachádza Plavecká akadémia. Parkovanie v tejto lokalite nieje problém.

Cena: 137.000 EUR

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové

Na mape: Kompletne zrekonštruovaná garsónka na Šustekovej ul. na začiatku Petržalky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.