PREDAJ - investičná príležitosť - 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Mamateyovej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
3. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Mamateyova
pred 53 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na  predaj zrekonštruovaný 3-izbový vo vyhľadávanej lokalite na Mamateyovej ulici na začiatku Petržalky.

Dlhodobo si táto lokalita drží cenu a je o ňu veľký záujem.

Byt: Byt sa nachádza na 3/12 poschodí s výťahom, čo je najlepšia možnosť, ani prízemie ani vrchné poschodie. Byt je tak vykurovaný okolitými bytmi a tak vyžaduje nízke platby za energie.

Byt je veľmi priestranný a má celkovú výmeru až 74m2. Kuchyňa, obývacia izba a spálňa sú orientované na severo-východ, čo zabezpečí krásne zobúdzanie slnečnými lučmi každé ráno.

Dispozícia:

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstupom do kúpelňe, oddelenej toalety, kuchyne s prístupom na loggiu, priestrannej obývacej izby a dvoch neprechodných spální.

Rekonštrukcia:

V rámci rekonštrukcie v januári 2023 byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície. Takže budete mať jedinečný byt ako nikto iný okolo Vás. Zároveň je byť krajšie prerobený ako novostavby a pritom je k dispozícií hneď za zlomok ceny v novostavbách.

Na byte sú v čerstvo vymenené elektroinštalácie v celom byte, vodoinštalácie v kuchyni a kúpelni. Pôvodné drevené okná boli vymenené za nové plastové. Následne bola položená kvalitná laminátová podlaha na chodbe, v kuchyni, obývacej izbe a spálniach. V kúpelni a na WC bola položená moderná dlažba a obklad. V byte sú nové bezpečnostné vchodové dvere značky HI-SEC. Taktiež sú v byte aj nové interiérové dvere.

Zariadenie:

Byt sa predáva s novou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (kombinovaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklokeramickoá varná doska, rúra a mikrovlnná rúra), plne vybavenou kúpelňou so sprchovým kútom a osvetlením. Inak je byt nezariadený, čo novému majiteľovi ponúka možnosť si ho zariadiť podľa svojho vkusu a možností. Zariadenie na fotografiách je virtuálny staging, ktorý predstavuje možnosť ako dosiahnúť plný potenciál bytu.

Lokalita:

Nehnuteľnosť svojou lokalitou na ulici Mamateyova ponúka kompletnú občiansku vybavenosť na pešiu vzdialenosť od bytového domu (Tesco Express, zástavka MHD, viacero reštaurácií, detské ihrisko ). V blízkosti sa taktiež nachádza supermarket LIDL, nemocnica, základná škola a dve gymnáziá. Táto lokalita taktiež ponúka výbornú dostupnosť do centra mesta už za 5 minút.

Parkovanie:

Parkovanie možné na vonkajších parkovacích plochách pri bytovom dome v rámci parkovacej politiky m.č. Petržalka.

Cena nehnuteľnosti je 219.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 222.000,-Eur celkom..  

Kontakt: Alexandra Katonová,  katonova@maximreal.sk, tel.: 0911 896 465

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

Naše služby  vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu.

Prečo kúpiť tento byt?

- Komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD

- do domu sa stačí len nasťahovať a bývať

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: PREDAJ - investičná príležitosť - 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Mamateyovej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.