Kontaktné údaje

DELOP REAL spol. s.r.o.

Trhová 54

841 02 Bratislava

Meno:
  Denisa Rathouská
Telefón:
0915952068
E-mail:
ID ponuky:
3666

PRIESTRANNÝ 3 IZBOVÝ BYT S DVOMI LOGGIAMI NA ZAČIATKU PETRŽALKY

219 900
Plocha:  
77 m2

Poschodie:  
12. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Nám.hraničiarov
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt s dvoma loggiami na Námestí hraničiarov v Bratislave Petržalke. Byt bol priebežne rekonštruovaný. Posledná rekonštrukcia prebehla pred 6 rokmi, keď sa rekonštruovala kúpeľňa s WC, robili sa nové omietky v kuchyni, chodbe a hale. Celková úžitková plocha bytu je 77,8 m2 + 2 loggie 6,8m2, spolu 84,6m2. Byt sa nachádza na 12. poschodí v 12-poschodovom obytnom dome.

Dispozícia bytu: veľká vstupná hala, chodbička z haly vedúca do kuchyne, do kúpeľne a samostatného WC. Z haly sa dá vojsť do priestrannej nepriechodnej izby a do priechodnej veľkej obývačky s loggiou. Z obývačky sa prechádza do ďalšej priestrannej izby s loggiou. K bytu patrí pivnica 1,8m2 na prízemí.

Byt má bezpečnostné vchodové dvere, dlažba je v kuchyni, chodbe, hale, kúpeľni, WC a v loggiách. V obývačke je drevená podlaha s dubovou dyhou. V dvoch izbách je laminátová podlaha. Kúpeľňa a WC majú obklad po strop. V kúpeľni je priestranný sprchový kút. Všetky okná sú vybavené žalúziami a sieťkami proti hmyzu. V obývačke a hale je designový podhľad.

Byt sa predáva s väčšinou zariadenia ako na fotkách vrátane veľkej vstavanej skrine. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi vrátane umývačky a plynového sporáku. Obe loggie sú uzavreté, presklenené.

Bytový dom je zateplený, nové výťahy, novo zrekonštruovaná, zaizolovaná a zateplená strecha, vymenené stúpačky a nedávno vymaľované spoločné priestory.

Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú a je kúpou voľný. K cene bude pripočítaný poplatok realitnej kancelárii vo výške 2 % z konečnej kúpnej ceny (kompletný právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnostu, poradenstvo a hypotékarny špecialista).

Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite na začiatku Petržalky pri Chorvátskom ramene s rýchlou dostupnosťou do centra mesta a na diaľnicu. Pri vstupnej bráne je zástavka autobusov, v tesnej blízkosti zástavka električky, bezproblémové parkovanie, priame napojenie na novú cyklotrasu pred vchodom bytu. Kompletná občianska vybavenosť - supermarket, potraviny, lekáreň, pošta, banka, bankomaty, reštaurácie, futbalové ihrisko, cyklotrasa, elektro, detské ihrisko, škôlka, základná škola. V blízkosti lesa, dostihovej dráhy a hrádze. V okolí sa ide stavať nové centrum Petržalky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: PRIESTRANNÝ 3 IZBOVÝ BYT S DVOMI LOGGIAMI NA ZAČIATKU PETRŽALKY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.