Slnečný novo zrekonštruovaný byt s dobrou energiou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
3. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Mamateyova
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanej mestskej časti Bratislava-Petržalka na Mamateyovej ulici.

Nachádza sa na 3. poschodí 12 poschodového bytového domu s dvoma výťahmi. Poloha bytu zabezpečuje, že je vykurovaný okolitými bytmi a tak nevyžaduje vysoké platby za energie.

Dispozícia: byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstupom do kúpeľne so sprchovým kútom, oddelenej toalety, kuchyne s novou kuchynskou linkou a so vstupom na loggiu, priestrannej obývacej izby a dvoch neprechodných spální.

Byt je veľmi priestranný a má celkovú výmeru až 74m2. Kuchyňa, obývacia izba a spálňa sú orientované na severo-východ, čo zabezpečí presvetlenie celého bytu slnečnými lúčmi.

Rekonštrukcia:

V rámci rekonštrukcie v januári 2023 byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície. Takže budete mať jedinečný byt ako nikto iný okolo Vás. Zároveň je byť krajšie prerobený ako novostavby a pritom je k dispozícií za výhodnú cenu. V celom byte je vymenená elektroinštalácia, vodoinštalácia, plastové okná, kvalitná laminátová podlaha na chodbe, v kuchyni a v izbách. V kúpeľni a na WC bola položená moderná dlažba a obklad. V byte sú nové bezpečnostné vchodové dvere značky HI-SEC a tiež aj nové interiérové dvere.

Zariadenie: byt sa predáva s novou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (kombinovaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklokeramickoá varná doska, rúra a mikrovlnná rúra), plne vybavenou kúpelňou so sprchovým kútom a osvetlením. Inak je byt nezariadený, čo novému majiteľovi ponúka možnosť si ho zariadiť podľa svojho vkusu a možností.

Lokalita: ponúka kompletnú občiansku vybavenosť na pešiu vzdialenosť od bytového domu (Tesco Express, zástavka MHD, viacero reštaurácií, detské ihrisko ). V blízkosti sa taktiež nachádza supermarket LIDL, nemocnica, základná škola a dve gymnáziá. Parkovanie je možné na vonkajších parkovacích plochách pri bytovom dome v rámci parkovacej politiky mestskej časti Petržalka.

HODNOTENIE:

Nehnuteľnosť vďaka rekonštrukcii pôsobí svetlo, moderne a nadčasovo. Nový majiteľ ocení možnosť si byt prispôsobiť podľa svojho štýlu nábytkom a doplnkami pre vytvorenie útulného domova. Svojou výbornou lokalitou byt ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v okolí, ale aj výbornú a bezproblémovú dostupnosť do mesta a a rýchle napojenie na diaľnicu. Túto ponuku obzvlášť ocení mladá rodina, alebo je vhodná aj ako investičná nehnuteľnosť.

Cena bytu: 189.000,- Eur. Suma je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov u notára, poplatkov za vklad do katastra.

Nové bývanie - realitná kancelária Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností na celom Slovensku.

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky. Tel: 0911 712 606

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Slnečný novo zrekonštruovaný byt s dobrou energiou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.