V DOME S VLASTNOU KOTOĽŇOU ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZBOVÝ BYT, POKOJNÁ LOKALITA.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
6. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Hrobákova
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výbornej lokalite Petržalka - Zrkadlový Háj na Hrobákovej ulici. Byt je v OV, 6/12 posch., má výmeru 71 m2 + loggia, dispozícia: predsieň, kúpeľňa, samostatné WC, jedáleň/hala, obývačka, dve nepriechodné izby, kuchyňa, loggia. Orientácia na SV/J.

K bytu prislúcha pivnica. Na poschodí sa nachádza tiež uzavretá miestnosť, ktorá slúži ako odkladací priestor pre vlastníkov bytov na danom poschodí.

Bytový dom má vlastnú kotolňu, čím sú znížené mesačné náklady Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou – zateplenie, vstupná brána, výmena stupačiek, nové výťahy, oprava a vynovenie vnútorných priestorov.

Pred domom je veľké parkovisko pre rezidentov.

Okolie je pekne udržiavané, v blízkosti sú detské ihriská, zelené plochy a príroda (Starý háj 5 min peši, Malý Draždiak 20 min peši, Petržalská hrádza cca 25 min peši). V blízkosti je dobrá občianska vybavenosť.

Centrum na dosah MHD 15 min, priame spojenie MHD na Hlavnú stanicu a letisko.

kompletná občianska vybavenosť v okolí: Kaufland, Tesco, kaviarne, obchody, reštaurácie, Dom kultúry Zrkadlový Háj, v blízkosti obchodná akadémia, tanečná škola, škôlka, škola a obľúbená Petržalská Klubovňa, detské ihrisko a park priamo za bytovým domom, viacero možností pre aktívne trávenie voľného času – Dostihová dráha, petržalská hrádza pre cyklistov a korčuliarov, jazerá Malý a Veľký Draždiak...Bezproblémová dostupnosť do celej Bratislavy

Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú.

K cene bude pripočítaná provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 1,6 % z kúpnej ceny, ktorá zahŕňa kompletný právny servis aj s poplatkami spojenýmí s prípravou predaja bytu, tiež hypotékarného špecialistu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: V DOME S VLASTNOU KOTOĽŇOU ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZBOVÝ BYT, POKOJNÁ LOKALITA.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.