KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 2 izb. byt - Vígľašská ulica, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37 m2

Poschodie:  
2. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Vígľašská
pred 45 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novo-zrekonštruovaný 2i byt na Vígľašskej ulici v Petržalke, 2.poschodie z 12.p., 37 m2, pivnica.

Dispozícia bytu: samostatná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom spoločná s WC.

Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii. V rámci rekonštrukcie boli vymenené: nové bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná so žalúziami, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou a zrkadlom, vývod a prívod na práčku, V celom byte sú nové biele kvalitné drevené interiérové drevené dvere robené na mieru s deliacimi mriežkami s tenkým sklíčkom + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.

Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody a odpadu.

Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte:nová rozvodná poistková skrinka; bodové stropné osvetlenie v celom byte, nové osadené nové vypínače+zásuvky;vývody pre osadenie svietidiel, revízna správa z elektroinštalácie je samozrejmosťou.

V cene bytu je úplne nová kuchynská linka značky IKEA vo vysokom bielom lesku vrátane všetkých zabudovateľných spotrebičov zn. IKEA-WHIRPOOL /umývačka riadu, digestor, sklo-keramická varná doska, teplovzdušná rúra a chladnička s mrazničkou/. Záruka na linku je 10rokov! Záruka na spotrebiče je 5.rokov!

Mesačné náklady iba 89,- € vrátane FO + elektrina 15,-eur.

Obytný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou- nové brány na čip, nové schránky, nové výťahy, nová strecha a zateplenie obytného domu. Skvelá komunikácia s domovým dôverníkom i so správcom obytného domu.

Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Byt je svetlý a vzdušný,orientovaný na juhovýchod, čo je v klimatickom otepľovaní veľmi veľkou výhodou, nakoľko byt nie je v lete horúco, ale príjemne sa dá v ňom bývať. Slušný vchod a aj milí susedia.

Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko BILLA, LIDL, zastávky MHD, základná škola,škôlka, zdravotné stredisko, nemocnica Antolská, park. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome na veľkých parkoviskách pred domom z obidvoch strán.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch!

Voľný ihneď kúpou!

Možný úver.

Cena 139.900,-EUR plus provizia pre RK

V prípade záujmu kontaktujte - Jana Osuská, 0948111069

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 2 izb. byt - Vígľašská ulica, Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.