Kontaktné údaje

Prophet Real s.r.o.

Ružová dolina 6

82108 Bratislava

Meno:
Mgr. Peter Heriban
Telefón:
+421904524043
E-mail:
ID ponuky:
801214

Kompletne zrekonštruovaný byt mimo hlavnej cesty, neďaleko Draždiaka

265 000
Plocha:  
87 m2

Poschodie:  
4. / 8

Bratislava
Petržalka - Lúky
Znievska
pred 18 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 4 izbový byt v Bratislave Petržalke na Znievskej ulici, neďaleko jazera Draždiak. Byt je o rozlohe 87m2, nachádza sa na 4/8 poschodí v zateplenom a kompletne zrekonštruovanom bytovom dome. Taktiež byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá pozostávala zo zmenenej dispozície, kde sa kuchyňa nachádza v priestore býalej spálne a má i vlastnú špajzu, a novovzniknutá main spálňa má východ na loggiu. Na tejto strane sa nachádzajú dve detské izby, takže byt je ideálne rozdelený na dennú časť, kde je kuchyňa prepojená s obývacou časťou a spojená s halou do jedného veľkého spoločenského priestoru pre celú rodinu. Ďalšou výhodou zmeny dispozície je získaný priestor pre kúpeľňu, ktorá je výrazne váčšia a je v nej rohová vaňa, dostatok priestoru aj pre práčku, suščiku, WC je samostatné. V byte je klimatizácia, vstavané skrine roll door, prerobené sú i podlahy, interiérové dvere, vstupné bezpečnostné SHERLOCK, plastové okná so žalúziami, stierky a prerobená je i elektrika. K bytu prináležia 2 pivnice a podiel 1/3 veľkej miestosti - tzv. kočíkárne na prízemí. Byt má vynikajúcu karmu, cítiť v ňom výnimočnú energiu, je ideálny pre rodinu s deťmi. Dôvod predaja je, že súčastnej rodine je už i štvorizbový byt malý..

Najväčšou pridanou hodnotou tohto bytu je jednoznačne jeho lokalita, ktorá poskytuje najmä dobrú občiansku vyvabenosť, dostupnosť do mesta a napojenie na dialnicu. Ďalšími výhodami sú nesporne možnosti športového vyúžitia a relaxu, prechádzok popri Chorvátskom ramene a v priľahlých lesoch, a najmä petržalčanmi obľúbené jazero Draždiak.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL:

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail na heriban@prophet.sk ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Kompletne zrekonštruovaný byt mimo hlavnej cesty, neďaleko Draždiaka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.