Preenájom 3 izb. bytu v Petržalke, Ľubovnianska ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

Poschodie:  
3. / 8

Bratislava
Petržalka - Lúky
Ľubovnianska
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 47 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na dlhodobý prenájom trojizbový byt v Petržalke, Lúky VII., Ľubovnianska ulica. Prenájom minimálne na jeden rok.

Dom je v zelenom a tichom prostredí.

Byt sa nachádza na 3. poschodí osemposchodového domu a siaha na obe strany domu. Okno obývačky, okno kuchyne a lodžia smerujú na Humenské námestie, okno detskej izby a okno spálne smerujú na Žehriansku ulicu. Byt sa prenajíma zariadený so spotrebičmi, ktoré vidno na fotografiách. Vnútorná jednotka klimatizácie je v obývačke. V byte je vysokorýchlostný optický internet a TV od Orange. K bytu patrí pivničná kobka a prístup do miestnosti na odkladanie bicyklov.

Z jednej strany domu je park Humenského námestia. Z druhej strany je Žehrianska ulica. Dom sa nachádza v blízkosti jej slepého konca. Na náprotivnej strane ulice je rozsiahly a nepoužívaný školský dvor. Na strane domu z Humenského námestia nie je nijaká premávka a na druhej strane (Žehrianska) iba minimálna.

Dom sa zhruba pred 2 rokmi zatepľoval minerálnou vlnou a urobila sa aj nová fasáda. Pred pol rokom dostal nové moderné výťahy.

V blízkosti je Tesco supermarket aj s lekárňou (400 m), pošta (500 m), Nemocnica Antolská (800 m), Materská škola Bzovícka (220 m), Základná škola Turnianska (200 m), Lidl (800 m), Slnečnice market (Billa, Jysk, lekáreň, reštaurácie ... 900 m), Chorvátske rameno, raj pre psov (500 m), Veľký Draždiak - Južná pláž (600 m), dunajská hrádza (1 500 m), Jarovská bažantnica (3 000 m) a mnoho iného. Občianska vybavenosť lokality a možnosti športového vyžitia sú ozaj dobré.

Doprava: Parkovanie je dobre dostupné. Najbližšie zastávky autobusov sú Ľubovnianska (500 m), kde stoja linky č. 59, 92, 98, 99 a 192 a Jasovská (700 m), kde stoja linky č. 90, 91 a 191 (jazda pod Most SNP trvá 12 min).

Cena: Mesačné nájomné je 822 €. Pozostáva zo základného nájomného 600 € a z nákladov na služby a energie 222 €.

Prvá platba: Prenajímateľ a nájomca uzavrú Zmluvu o nájme bytu. Pred odovzdaním kľúčov od bytu nájomca uhradí depozit vo výške 1 444 € a mesačné nájomné vo výške 822 €, t. j. celkovo 2 266 €.

Depozit: Nájomca po uzavretí Zmluvy o nájme bytu a pred odovzdaním kľúčov k nemu uhradí prenajímateľovi depozit vo výške dvojnásobku základného nájomného plus 1 krát mesačné náklady na služby a energie, t. j. 1 444 €. Prenajímateľ vráti nájomcovi depozit po ukončení nájmu celý alebo znížený o náklady na opravu škôd, ktoré vznikli používaním bytu nájomcom a presiahnu bežné opotrebenie nehnuteľnosti. Ak trvanie nájmu prekročí rok, prenajímateľ vráti nájomcovi časť depozitu vo výške 600 € v 13. mesiaci trvania prenájmu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: Preenájom 3 izb. bytu v Petržalke, Ľubovnianska ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.