Prenájom 2 izbový byt, novostavba SOLAR, Budatínska ulica, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
9. / 10

Bratislava
Petržalka - Lúky
Budatínska
pred 51 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 40 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom v novostavbe 2 izbový byt, ulica Budatínska, Petržalka, Bratislava V. Plocha: úžitková 52m2. Nachádza sa na 9. poschodí z 10 s výťahom. S balkónom. Výhľad na mesto. Orientácia na východ. Dispozícia: obývačka s kuchynským kútom, vstupnej chodby s rolldoor skriňou, priestrannej kúpeľne s vaňou a zo spálne. Nábytok v byte je robený prevažne na mieru a všetky elektrospotrebiče v kuchyni su vstavané. Obytnému komplexu prislúcha parkovacia zóna a za budovou je aj oplotený pozemok.

Hneď vo vedľajšej budove je reštaurácia a priamo v budove sú potraviny Malina. V okolí je veľa nákupných možností. Vďaka autobusovému spojeniu 93 ste v starom meste za 10 min.

Jazero Draždiak je vzdialené 10 min chôdze. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: lokálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, televízor, internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Domáci miláčik vítaný. Cena 850 €/mesiac.

Kontakt: 0903234033

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Prenájom 2 izbový byt, novostavba SOLAR, Budatínska ulica, Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.