Prenájom krásny 1 izbový byt, Jasovská ulica, Petržalka, BA V

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
36 m2

Poschodie:  
11. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Jasovská
pred 52 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom štýlový, slnečný, veľmi pekný 1-izbový byt, kompletne zariadený s nádherným výhľadom v peknej lokalite v Petržalke na Jasovskej ulici.

Podlahová plocha bytu predstavuje 36 m2, nachádza sa na 11. poschodí v 12-poschodovom dome s 2 výťahmi. Vchod je monitorovaný kamerovým systémom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup MHD do centra mesta (MHD cca 13 min, autom cca 8 min).

Byt sa prenajíma kompletne zariadený so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou, s digestorom, úplne novou chladničkou s mrazničkou a práčkou, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom, skrinkou, regálom a s vešiakom na kabáty v chodbe. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, skrinka a toaleta. V obývacej izbe je sedacia súprava, konferenčný stolík, pracovný stolík, kreslo, regál, obývačková zostava a TV a veľká šatníková skriňa so zrkadlom. V spalní je pripravená posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou. Byt prešiel rekonštrukciou – nová elektrika, maľovka, podlahy aj celá kúpeľňa. Od prerábky ešte nemal žiadneho podnájomníka.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite v Petržalke s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť obchody, zdravotné stredisko, lekáreň, poštu, potraviny, školy, škôlky, kaderníctvo, fitnes centrá, kostoly, reštaurácie i cukrárne. Pri bytovej jednotke je možnosť napojiť sa na cyklotrasu, 5 min pešo od domu je jazero Draždiak, les, pri dome zástavky MHD.

Veľmi pekné a príjemné bývanie s perfektnou dostupnosťou do centra. Voľný ihneď. Bez zvierat. Cena pre 1 osobu: 550€ Vrátane energií, KBTV, internetu. KONTAKT: 0903234033

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Prenájom krásny 1 izbový byt, Jasovská ulica, Petržalka, BA V

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.