Priestranný 3 izbový byt s krásnym výhľadom na jazero

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
8. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Znievska
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj útulný 3-izbový byt na Znievskej ulici v novo zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome v príjemnej lokalite blízko jazera Draždiak v časti Bratislava - Petržalka. Výmera bytu je 67,15 m² + loggia 6 m² + pivnica 1,5 m², nachádza sa na 8/12 poschodí, orientovaný je na dve svetové strany Východ a Západ vďaka čomu je presvetlený. Z kuchyne a spálne poskytuje výhľad na jazero Draždiak a okolitý les, z obývačky je zas prítup do priestrannej loggie, kde možno tráviť letné večery, vychutnávať si výhľad na Rakúsko a sledovať nádherné západy slnka.

Byt prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa plastové okná, plávajúce podlahy, vstavané skrine poskytujúce množstvo úložného priestoru, dvere s obložkovými zárubňami, sanita, kuchyňa-

Dispozícia bytu: Chodba, spálňa, izba, kuchyňa, samostané WC, kúpeľňa s vaňou, obývačka s loggiou.

Mesačný zálohový predpis 189 000 € vrátane fondu opráv (4-členná rodina)

Byt je možné kúpiť aj so zariadením - k nasťahovaniu.

Bytový dom je nanovo zrekonštruovaný: zateplený, stúpačky a rozvody v celom dome (odpad, kanalizácia, prívody vody, medené plynové rúry), vstupné brány na čip, kamerový systém, dva veľké výťahy, dlažba a omietky vo vstupnej hale.

V blízkom okolí (do 5 minút pešo) sa nachádza obchod Billa, zdravotné stredisko s ďalšími obchodíkmi a kaviarňou, 2 lekárne, posilovňa, kostol, viacero reštaurácií a autobusová zastávka. Za 10 minút sa dostanete aj do viacerých škôlok a škôl, takže ide o ideálnu lokalitu pre rodiny s deťmi. Priamo pred bytovkou sa nachádza aj detské ihrisko, ale mnoho ich je aj vo vnútroblokoch a sú ľahko dostupné. Okolitá príroda ponúka skvelé možnosti na vychádzky. Športovo aktívni ľudia si nájdu veľa možností ako stráviť svoj voľný čas na hrádzi, napr. na bicykli či korčuliach.

V okolí bytovky je bezproblémové parkovanie. Poloha bytu je perspektívna aj vďaka výstavbe novej električkovej trate.

Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú a je kúpou voľný. K cene bude pripočítaný poplatok realitnej kancelárii vo výške 2 % z konečnej kúpnej ceny (kompletný právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnostu, poradenstvo a hypotékarny špecialista).

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: Priestranný 3 izbový byt s krásnym výhľadom na jazero

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.