3 IZBOVÝ VÝBORNE RIEŠENÝ BYT NA ZAČIATKU PETRŽALKY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
5. / 8

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte byt s najlepším pôdorysom v tichej lokalite a blízko centra mesta? Máte šťastie, práve ste ho našli. Ponúkam vám 3 izbový byt na dosah od centra mesta v Petržalke na Tupolevovej ulici. Nachádza sa na 5. poschodí v zateplenom 8 poschodovom panelovom dome s novou vstupnou bránou, výťahom, schránkami, plastovými oknami a zrekonštruovaným udržiavaným interiérom.

Byt je dispozične bezkonkurenčne najlepšie riešeným bytom z tradičných panelákových bytov, aké sú na trhu nehnuteľností - viď pôdorys. Všetky izby sú plnohodnotné a nepriechodné. Už samotný vstup do bytu je cez veľkorysú vstupnú halu, ktorá pôsobí veľmi priestranne a je v nej možnosť umiestniť vstavanú skriňu alebo šatník. Kuchyňa svojou veľkosťou poskytuje priestor okrem kuchynskej linky aj na pohodlný jedálenský kút na stolovanie pre bežnú rodinu.

Byt bol čiastočne zrekonštruovaný. V rámci rekonštrukcie boli menené elektrické rozvody, plastové okná so žaluziami, stierky, plávajúca podlaha v spálňach a v kuchyni, v obývačke a vstupnej hale bol daný koberec, bytové jadro vymenila úplne nová kúpeľňa a samostatná toaleta.

Celková výmera bytu je 69 m2, z toho loggia o výmere 2,8 m2 a pivničná kobka na prízemí domu o výmere 1,3 m2. Veľkou výhodou je aj využívanie spoločných priestorov v dome s možnosťou úložného priestoru, pričom o jeden spoločný priestor sa po vzájomnej dohode delia štyria susedia.

Orientácia bytu je do dvoch strán - obývacia izba a kuchyňa na juhovýchod, spálne na západ.

Mesačné náklady: 190 EUR + el./ 3 osoby

BYTOVÝ DOM:

* 8. poschodový dom - nie terasový

* zateplený, zrekonštruovaný dom aj interiér

* na poschodí len 2 byty

* dobrí susedia

ZÁKLADNÉ ÚDAJE K BYTU:

* 3 izbový byt

* čiastočná rekonštrukcia

* nepriechodné izby

* samostatné plnohodnotné spálne

* celková výmera: 69 m2

* loggia: 2,80 m2

* pivnica: 1,30 m2

* 5/8. poschodí

* rezidenčné parkovanie

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR - Realitná kancelária.

LOKALITA A OKOLIE BYTOVÉHO DOMU:

Pokiaľ chcete bývať nerušene v tichej lokalite a súčasne mať na dosah centrum a ruch mesta, tak ste na správnej adrese. Táto lokalita je miestom oddychu, relaxu, športového vyžitia a tiež miestom pre pokojné bývanie všetkých vekových kategórií. Je tu všetko, čo si môžete priať: neďaleká príroda, parky, obchody, reštaurácie, kaviarne, nákupné centrá, nemocnice, veterinár, školy, škôlky, lekárne, banky, športové aj detské ihriská, cyklotrasy, služby všetkých druhov.... Petržalka je veľmi vyhľadávaná lokalita známa množstvom zelene, jazerami - Malý a Veľký Draždiak - s možnosťou kúpania, k dispozícii sú vodné bicykle, kajaky, športové ihriská, reštaurácie, bufety, služby, prechádzky si užijete aj popri Chorvátskom ramene. MHD zastávka je kúsok od domu a za pár minút ste v centre mesta, veľmi dobré je aj napojenie na diaľničný obchvat. A v pláne mesta je ďalší rozvoj tejto lokality pokračovaním električkovej trasy, veľmi zaujímavým projektom ,,Južná pláž" tu pribudnú ďalšie možnosti užiť a spríjemniť si život ešte viac.

VÝHODY:

+ dispozične veľmi dobre riešený byt

+ rekonštrukcia najdôležitejších vecí v byte - okná, elektrina, jadro

+ tichá lokalita

+ zrekonštruovaný zateplený bytový dom

+ loggia

+ blízko príroda aj centrum mesta

+ občianska vybavenosť na vysokej úrovni

+ výborná dostupnosť do centra aj na obchvat

+ rezidenčné parkovanie

CENA: 213.000,- EUR - HÚ, dohoda na cene

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Bezplatne je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

ID: 8181292

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.