Kontaktné údaje

IPB Real s.r.o.

Kominárska 2,4

832 03 Bratislava

Meno:
Petra Osvaldová Brnová
Telefón:
0904 368 965
E-mail:
ID ponuky:
1106

Kompletne zrekonštruovaný 2-izb. byt na ul. A.Gwerkovej v Petržalke

189 900
Plocha:  
50 m2

Poschodie:  
8. / 8

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 15 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 2 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2-izb. byt na ul. A.Gwerkovej v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 50m2, umiestnený na 8. poschodí v 8-poschodovom zateplenom dome s výťahom.

Vynikajúca poloha: Umiestnený na tichej ulici s priateľskými susedmi a nádherným výhľadom na les. Investičná príležitosť: Byt je vhodný na prenájom s vysokým návratom investície.

Optimálne dispozičné riešenie: Svetlé, slnečné izby s praktickým využitím úložného priestoru vrátane vstavaných skríň Rolldor. Samostatná kúpeľňa a wc zvyšujú komfort bývania. Kúpeľňa je presvetlená denným svetlom cez sklobetónové “okno”.

Moderná rekonštrukcia a vybavenie: Elektroinštalácia: Kompletne nová s projektovou dokumentáciou a revíznou správou. Moderné vypínače a zásuvky značky Legrand typ Valena Life. Inteligentné led osvetlenie bytu, ktoré možno ovládať diaľkovým ovládačom, meniť intenzitu svetla a tóny bielej (teplá/studená). Súčasťou je aj predpríprava na klimatizáciu a zapojenie na 3 fázy. Omietky: v celom byte sú spravené nové stierky/omietky. Podlahy: Vyrovnané a zvukovo izolované plávajúce laminátové podlahy pre moderný vzhľad a jednoduchú údržbu kvalitnej nemeckej značky Logoclick. Bezpečnosť: Vysoká úroveň zabezpečenia vďaka dverám Sherlock bezpečnostnej triedy 3 a vchodovej bráne na čip. Kúpeľňa a wc: Moderný dizajn s termostatickým sprchovým setom Grohe, závesným wc systémom Geberit a rebríkovým radiátorom. Kuchyňa: Kompletne vybavená s modernými spotrebičmi značiek Bosch a Whirpool.

Energetická efektivita: Dom po zateplení s novou fasádou a strechou, zvyšujú energetickú efektívnosť bytu. Pivničná kobka: Bezpečné a suché úložisko, murované z troch strán s novou podlahou a omietkou. Bezpečné uskladnenie: V dome sa nachádzajú štyri kočikárne/bicyklárne, vrátane balkóna na poschodí pre kočík.

Výhody lokality: Doprava: Výborná dostupnosť (MHD. 84, 87, 98, 99, N80, N99). Občianska vybavenosť: V blízkosti sa nachádza Ekonomická univerzita, základná a materská škola, obchody, detské ihriská, workout ihriská, dostihová dráha, najväčší cyklistický areál pumpark, lesopark Starý Háj a ďalšie. Parkovanie: Dostupné parkovanie v blízkosti domu. Výhľad z posledného poschodia: Byt sa nachádza na 8/8 poschodí s výťahom, s oknami orientovanými do lesa, čo zaručuje nádherné výhľady, súkromie a minimálny hluk. Pre väčší komfort najmä v letných dňoch, sú všetky okná vybavené vonkajšími roletami.

Tento byt je perfektnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie s blízkosťou prírody, ale aj pre investorov hľadajúcich spoľahlivý príjem z prenájmu.

Cena: 189 900 €

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.