LEXXUS-PREDAJ NADŠTANDARDNÝ 1,5i byt Slnečnice-VILADOMY.,42,23 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
35 m2

Poschodie:  
4. / 5

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 70 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 69 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj NADŠTANDARDNÝ 1,5 izbový byt pre náročnejšieho klienta s veľkým exteriérom s pekným výhľadom v kvalitnom nízkoenergetickom projekte Slnečnice- zóna VILADOMY, Žltá ul., poschodie 4/5, výťah.

Celková výmera bytu je 42,23 m2, vnútorná plocha bytu 35,11 m2, loggia 7,12 m2.

POPIS:

- vstupná časť s botníkom, miestom na vešanie a uskladnenie topánok.

- kuchynská časť je oddelená funkčnou lamelovou bariérou, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi: indukčná varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, jedálenský stôl je variabilný so sklápacou nohou- umožňuje stolovanie pre viacerých hostí, ale vie slúžiť aj ako pracovné miesto s dobrou svetelnosťou.

- kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC Geberit a pračkou.

- obývacia časť pozostáva z pohodlnej sedačky, kruhového obrazu a smart TV.

- denná časť bytu plynulo prechádza no nočnej časti nábytkovou stenou so skrinkami, vo vrchnej časti vytvára flóra s ťahavou zeleňou prirodzenú zelenú stenu.

- celá nočná časť je riešená vo forme viacúrovňového pódia s odkladacími priestormi v jeho jednotlivých úrovniach a to forme množstva výklopov. Priestranná posteľ za ktorou sa nachádza odkladací set s podsvietením, ktorý slúži ako dlhý nočný stolík a v hornej časti skrinky na mieru, smerom k oknu výklopný toaletný stolík s kreslom.

- na protiľahlej strane sa nachádza šatník ktorý je súčasťou tmavomodrého kubusu, so skrytými výklopmi, priestormi na vešanie a policami.

- podstatnú časť interiéru je zrkadlová stena rozliehajúca sa po celej dĺžke nočnej časti bytu, ktorá zväčšuje a otvára celý priestor a znásobuje zeleň v interiéri.

Z obývacej ako aj z nočnej časti bytu je východ na priestrannú loggiu (7,12 m2). Bytový dom sa nachádza v úplne prvej línii a ponúka vlastníkovi bytu čistý a veľmi pekný výhľad na rodinné domy a les.

Celková cena zahŕňa NADŠTANDARDNÉ kompletné vybavenie a zariadenie bytu na mieru spolu so spotrebičmi realizované architektonickou kanceláriou fullhousearch ako aj bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere so zárubňami, veľké francúzske plastové okná, laminátové parkety, dlažba, obklady, sanita, sprchový kút, batérie, radiátory, optické rozvody KTV a internetu.

Jedinečná časť zóny Viladomy ponúka kvalitu bývania v tichej štvrti a zároveň sa nachádza v blízkosti zelene a s dobrou dostupnosťou do centra.

Predmetný byt je orientovaný na juhovýchodnú stranu v blízkosti lužného lesa a cyklistickej hrádze, parková úprava okolia, zeleň, multifunkčné ihriská a cyklo chodníky, vonkajší gril pre obyvateľov atď.

Ponúka kvalitné bývanie , súkromie a tiché prírodné prostredie, výborná dostupnosť na obchvat mesta, diaľnicu, ako aj do centra mesta, občianska vybavenosť - potraviny, reštaurácia, lekáreň, MHD.

Novovzniknutá moderná štvrť ponúka pre obyvateľov kombináciu mestského spôsobu bývania a zároveň blízkosti prírody s možnosťami aktívneho odpočinku.

V bezprostrednej blízkosti je už funkčné lokálne obchodné centrum SLNEČNICE MARKET (napr. Billa, lekáreň, 101 Drogérie, trafika) a farmárska tržnica Trch- (napr. gastro prevádzky, predaj zeleniny a ovocia, syrov, kvetinárstvo). Súčasťou objektu je aj športové centrum Leon.

Výborná dopravná dostupnosť a napojenie do centra mesta (MHD, v budúcnosti električka, Dolnozemská ul., Panónska ul., diaľničný obchvat),

aj na HÚ.

Cena predmetného bytu v prevedení NADŠTANDARD je 189.900,-EUR + vnútorné GARÁŽOVÉ STÁTIE na -1. NP, cena dohodou.

Kúpou VOĽNÝ.

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.