Nadštandardný 3-izb. byt v projekte Slnečnice v Petržalke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
2.

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 30 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nadštandardný 3-izb. byt v projekte Slnečnice na ul. Zuzany Chalupovej v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 82m2, umiestnený na druhom nadzemnom podlaží s orientáciou na juhozápad, čo zaručuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa. Balkón po celom vonkajšom obvode bytu s rozlohou 9,56m2, ponúkajúci príjemné miesto na relaxáciu. Možnosť dokúpiť vnútorné parkovacie miesto v garáži, čo zaručuje bezpečné parkovanie pre majiteľa.

Dve klimatizačné jednotky a elektricky ovládateľné externé žalúzie zabezpečujú optimálny komfort v každej sezóne. Interiér je štýlovo zariadený s rektifikovanou gresovou dlažbou a laminátovými parketami s technológiou Quick-Step. Moderné osvetlenie v podobe LED bodov a LED pásikov vytvára príjemnú atmosféru v celom byte. Kuchynská linka a ostrovček vyrobené na mieru sú vybavené kvalitnými spotrebičmi značky Miele a digestorom Faber, s predprípravou na vstavanú mikrovlnnú rúru a parný konvektomat. Kúpeľňa disponuje dvoma umývadlami Villeroy and Boch, batériami Hansgrohe a veľkoryso dimenzovaným sprchovým kútom sústredeným na pohodlie. Priestranný šatník a vstavaná skriňa v spálni od slovenského výrobcu Hilkovič.

Bezpečnostné prvky zahŕňajú kamerový systém vo všetkých vstupoch do bytového domu a uzamykateľné stojisko na odpad.

Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko sa nachádzajú školy, škôlky, obchody a reštaurácie. Výborná dostupnosť do centra mesta aj MHD.

Byt je bez tiarch.

Cena: 417.000 EUR

K bytu je možné dokúpiť vnútorné parkovacie miesto v garáži za doplatok vo výške 22.000 EUR.

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 4.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.