TOP PONUKA Novostavba SLNEČNICE zariadený 1-izbový byt s loggiou na Žltej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
30 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 64 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný 1-izbový byt v prestížnom projekte Slnečnice Viladomy. Novostavba je postavená renomovaným developerom, ktorý má veľkú zásluhu na rozvoji celej tejto obľúbenej časti Petržalky. Byt je ideálny pre mestské typy, ktoré využívajú všetky výhody veľkomesta v spojení s krásnym prostredím lužných lesov. Byt je vhodné kúpiť aj ako investíciu na prenájom. Vynikajúca lokalita pre pokojné bývanie, ktorá sa neustále rozvíja.

Celková plocha je 30 m2 vrátane loggie o výmere 5,8 m2 a nachádza sa na 3. poschodí z 5-ich. Na priestrannej a osvetlenej loggii si môžete vychutnať krásne západy slnka. Byt je veľmi svetlý a slnečný. 

Dispozícia: 

vstupná hala: 4,67 m2

kúpeľňa: 3,79 m2

obývacia izba: 15,66 m2

loggia: 5,8 m2

Byt sa predáva kompletne veľmi vkusne zariadený, stačí sa len nasťahovať a bývať. Kúpou je voľný. Mesačné náklady sú vo výške cca 85 eur + 10 eur elektrina. 

Bytový dom je kvalitná tehlová novostavba s výťahom, vchodom na čip a videovrátnikom. 

Pozemok pod bytovým domom je vysporiadaný a je v podielovom spoluvlastníctve majiteľov bytov. 

Do centra sa dostanete za 10 min. po obchvate, či už autom alebo MHD. Taktiež je tu výborné spojenie do Viedne, Budapešti, Brna a smer Žilina, napojením priamo na diaľnicu alebo smer Komárno, vďaka napojeniu na otvorenú R7. V blízkosti sa nachádza obchodná zóna s viacerými špecializovanými prevádzkami, ako napríklad Montessori škôlka, detské centrum Leon s bazénom, Farmárska tržnica, Starý otec, kaviarničky, Billa, Jysk, Planeo elektro, Super zoo, drogéria, lekáreň. Taktiež je pár minút vzdialená nemocnica s poliklinikou Antolská. Lokalita ponúka množstvo športového využitia, je tu viacero bežeckých, korčuliarskych a cyklistických tratí, hokejový štadión, fitness centrá, jazerá, dunajská hrádza. Pre oddych je vyhradených viacero parkov a alejí. Deti využíjú viacero detských ihrísk, jasle a materská škôlka, plánovaná je aj nová základná škola a cyklotrasa priamo v zóne Mesto. Zároveň sa čaká na dostavbu električkovej trate. 

Cena nehnuteľnosti je 131.000,- eur + provízia pre RK vrátane advokátskeho servisu. K dispozícii je náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám pomôže vybaviť hypotéku.

Prečo si kúpiť tento byt:

- prémiová lokalita Slnečnice Viladomy, novostavba od renomovaného developera

- stačí sa len nasťahovať a bývať

- alebo výborná investičná príležitosť na prenájom

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.