2-izbový byt Sadmelijská ul. – Rača

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
6. / 12

Bratislava
Rača
Sadmelijská
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme 2-izbový byt Sadmelijská ul. – Rača nachádzajúci sa na 6. poschodí bytového domu. Výmera bytu vrátane loggie je 57,5 m2, z toho výmera loggie je 7,5 m2.K bytu patrí aj pivnica o výmere 1,35 m2.

Dispozícia: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a umývadlom, samostatné WC, malý kumbál na chodbe, dvoch samostatných izieb a samostatnej kuchyne. V kuchyni je aj malá špajza. V kúpeľni je kotol na ohrev teplej vody, kúrenie je ústredné. Pozdĺž oboch izieb je veľká loggia, výstup na loggiu je z obývačky. Do izieb aj kuchyne je vstup z chodby.

Obidve izby sú orientované na juhozápad, kuchyňa na severozápad.

Byt prešiel rekonštrukciou. Je tam úplne nová kuchynská linka so spotrebičmi elektrolux- este nepoužité. V byte je klimatizácia DAIKIN, plastové okná, žalúzie, plávajúce podlahy.

Bytový dom tiež prešiel rekonštrukciou, je komplet zateplený, nová strecha, nové loggie, komplet vymenené stupačky v bytovom dome.

Cca do troch mesiacov ma byť nová brána a vymaľované spoločné priestory.

Nízke mesačné náklady- 128.- eur/1 osoba, plus elektrika.

Obľúbená lokalita s bezprostrednou blízkosťou vinohradov , ideálna na prechádzky, či výlety do blízkych Karpát, lesa. Lokalita poskytuje možnosť cykloturistiky a iných aktivít: kúpaliská v okolí, nový skatepark, fitnesscentrá, pravidelné vínne cesty, kultúrne a športové podujatia pre deti i dospelých, letné večerné kiná .

Kompletná občianska vybavenosť: obchody Kaufland, Lidl, Billa, Terno, trhovisko 10-15 min, reštaurácie, pošta, školy, škôlka a všetka občianska vybavenosť. Dostupnosť do centra v rámci mhd bezproblémová, parkovanie pri bytovom dome na verejnom parkovisku. – V prípade akýchkoľvek informácii ma prosím kontaktujte na tel. 0903 210 582.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: 2-izbový byt Sadmelijská ul. – Rača

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.