BA/RAČA - 2-garsónka v malebnej vinohradníckej oblasti v Krasňanoch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
32 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Rača
pred 58 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulnú 2 garsónku s oddeleným kuchynským kútom a nepriechodnou spálňou v blízkosti Karpát a vinohradov. Bytový dom bol prerobený a skolaudovaný v roku 2009 (zateplenie, nové elektrické rozvody, stupačky, výťahy, prerobený vchod a podlahy, elektrický vrátnik, kamerový systém). Byt je situovaný na 1. nadzemonom podlaží - (pod bytom sa nachádzajú nebytové priestory), hneď vedľa vchodu do bytového domu a orientovaný na juhovýchod, čo zabezpečuje výbornú svetelnosť. Daná lokalita a orientácia bytu poskytujú príjemné prostredie s veľkým množstvom športových aktivít.

Výmera: 32,05 m2

V BYTE SA NACHÁDZA:

- vstupná priedsieň s kuchynským kútom o výmere 5,51m2

- obývacia miestnosť o výmere 10,82m2

- nepriechodná spálňa so vstavanou skriňou a manželskou posteľou o výmere 10,74m2

- samostatná kúpeľňa s vaňou a WC a s elektrickým radiátorom o výmere 4,42m2

K bytu prislúcha pivnica o výmere 2,40 m2 situovaná na prízemí bytového domu.

V byte sa nachádza laminátová podlaha a v kúpeľni keramická dlažba. Predáva sa zariadený - ostáva v ňom kuchynská linka, digestor, manželská posteľ, vstavaná skriňa a komoda v spálni, a v prípade záujmu aj vybavenie obývacej izby.

Vykurovanie je zabezpečené vlastnou kotoľňou v bytovom dome a je teplovodné prostredníctvom radiátorov s termostatickými hlavicami a s meračmi tepla.

Mesačné náklady sú 88,31€ + 9,62€ zálohová platba za fond opráv + zálohové platby za elektrinu. V byte bolo zavedené internetové pripojenie s možnosťou káblového televízneho pripojenia.

Vďaka nízkym nákladom je výborný aj ako investícia s rýchlou návratnosťou. Dá sa preto ihneď dlhodobo výnosne prenajať.

LOKALITA, PARKOVANIE:

Byt sa nachádza v pokojnej, tichej lokalite v blízkosti vinohradov a Karpát (prechádzky, cyklistika, ...), s výbornou infraštruktúrou (električky, autobusy, železničná stanica Vinohrady) a rýchlou dostupnosťou do potravín (Lidl, Terno, Kraj, ďalej Billa, Tesco, Kaufland), neďaleko sa nachádza OC Rača, lekárne, zástavky MHD, školy, škôlky, zdravotné stredisko a podobne.,

Parkovanie je na rozdiel od iných metských častí bezproblémové aj pre viacero áut, keďže aj pred bytovým domom, aj za ním, sa nachádza veľké vonkajšie bezplatné parkovisko.

K bytu je vypracovaný aktuálny znalecký posudok.

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na +421 940 947 943.

Byt je bez tiarch, kúpou voľný, pripravený na nasťahovanie nového majiteľa.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zhrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovane podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.