3 izbový byt na prenájom Mlynské Nivy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
95 m2

Bratislava
Ružinov
Pavlovova
pred 12 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Karin&Partners exkluzívne ponúka na prenájom 3 izbový byt na Pavlovovej ulici v Bratislave, mestská časť 500 bytov - Ružinov.

Byt o rozlohe 95 m2 sa nachádza na 1/4 poschodí v tehlovom bytovom dome bez balkónu. Orientácia je Juh-Západ-Východ. Byt je po kompletnej rekonštrukcii. Disponuje dvoma samostatnými izbami - spáľňou a detskou izbou, obývacou miestnosťou, ktorá je prepojená s chodbou, kuchyňou, veľkou kúpelňou a samostatným WC. V celom byte sa nachádza podlahové kúrenie,radiátory a klíma.

Stav bytu

Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Je vybavený novými spotrebičmi ako sú chladnička, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, kompletné kuchynské vybavenie a práčka.

V obývacej izbe sa nachádza nová sedacia súprava, TV prijímač, skrinky pod TV, a klíma.

V spálni sa nachádza manželská posteľ, veľká vstavaná skriňa po celej dĺžke 7m.

V detskej izbe sa nachádza dvojposchodová postel s prísteľkou, vstavaná skriňa, polička na knihy a písací stôl, stoličky a konferenčný stolík.

Kuchyňa disponuje jedalenským kútikom, rohovou sedačkou, vstavanou elektrickou rúrou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou a kompletným riadovým vybavením.

V chodbe je dostatok odkladacieho priestoru.

V kúpeľni sa nachádza dvojumývadlo so vstavanou skrinkou, vstavanou vaňou, samostatným sprchovacím kútom a toaletou. Byt navyše disponuje druhým samostatným WC.

LOKALITA :

Byt sa nachádza v tichej lokalite, iba 5 min. chôdzou k NC NIVY a 15 min. do starého centra Bratislavy. Okolie bytového domu disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V jeho tesnej blízkosti sa nachádzajú autobusové zastávky, ZŠ, 2x MŠ, Kino Nostalgia, DK Nivy, Pradiareň 1900, kde nájdete príjemné reštaurácie, pubby, kaviarňe, lekárňe, potraviny, ale aj iné nákupné či športové možnosti, ktoré poskytuje NC Central - vzdialené iba 10 min. chôdzou, ďalej NC Eurovea 15 min. chôdzou), či ďaľšie športové využitie - Zimný Štadión Ondreja Nepelu je vzdialený len 5 min. cesty autom.

Byt je k dispozícii k nasťahovaniu.

CENA

Nájom 1150,- €/mesiac vrátane energií a služieb (wifi, KTV, Apple TV)

2 mesačný depozit plus provízia pre RK

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 3 izbový byt na prenájom Mlynské Nivy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.