3D prehliadka, prenájom 3 izb. bytu s balkónom, Trenčianska ul., Nivy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
6. / 6

Bratislava
Ružinov
Trenčianska
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária GRAHAMS Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na prenájom priestranný 3 izbový byt s balkónom v lokalite Ružinov - Nivy, na ulici Trenčianska. Byt je situovaný na 6. poschodí, 6 poschodového bytového domu, bez výťahu. Celková výmera bytu je 82 m2, z toho 2 m2 je výmera balkónu.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, spojenej s obývacou izbou, 2 nepriechodných izieb, kuchyne s výstupom na balkón, kúpeľne spojenej s toaletou. Orientácia je na J-Z. Súčasťou je aj úložný priestor na povale, prístupný zo vstupnej chodby. Byt sa nachádza v nadstavbe bytového domu.

Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná skriňa s úložným priestorom. V strope sa nachádzajú sklápacie dvere so schodíkmi na povalu. Zo vstupnej chodby sa vchádza do priestrannej kúpeľne. Je vybavená vaňou, umývadlom, skrinkami a rebríkovým radiátorom. Nachádza sa tu aj toaleta a plynový kotol na vykurovanie bytu. Zo vstupnej chodby sa ďalej vchádza aj do nepriechodnej izby, ktorá je vybavená 2 posteľami, pracovným stolom a komodou. Okno je orientované do parku, na juh. Ďalšou izbou je nepriechodná spálňa, vybavená manželskou posteľou, vstavanou skriňou a rohovým pracovným stolom. Orientácia okien je na tiež do parku.

Priestranná obývacia izba, ktorá je priamo prepojená so vstupnou chodbou, je vybavená rohovou sedacou súpravou, poličkami, konferenčným stolíkom. Dominantou tohoto priestoru je funkčný krb s presklenými dvierkami. Okná smerujú na Trenčiansku ul.

Kuchyňa, ktorá je čiastočne prepojená s obývacou izbou, má výstup na balkón s výhľadom do blízkeho parku. Vybavená je kuchynskou linkou, jedálenským stolom, sporákom a elektrospotrebičmi, ako sú chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra. Sporák má plynovú varnú dosku a elektrickú rúru. Súčasťou vybavenia sú základné potreby na varenie a stolovanie (hrnce, taniere, príbory a pod.). Stolovať je možné v jedálenskej časti, kde je umiestnený menší jedálenský stôl s 2 stoličkami.

Všetky okná sú plastové, vybavené sú vnútornými žalúziami a látkovými závesmi.

Parkovanie je verejné.

Lokalita: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej rozvinutej lokalite Ružinova, časť Nivy, s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou.

Občianska vybavenosť: v blízkosti sa nachádza napr. LIDL, trhovisko Miletička, reštaurácie, kaviarne, škôlka, školy, športoviská, kúpalisko Delfín, v neposlednom rade Nemocnica s poliklinikou Ružinov. Táto lokalita má výborné napojenie na dopravnú infraštruktúru, či už do centra mesta, alebo na výpadovku (prostredníctvom Bajkalskej ulice). Dostupnosť MHD priamo z Trenčianskej ul. alebo neďalekej Miletičovej ul.

Výhody: Prenájmom tohoto priestranného 3 izbového bytu získavate možnosť bývania v rozvinutej lokalite v zelenej štvrtí Ružinova za bezkonkurenčnú cenu.

Byt je voľný od 01.04.2024.

Cena prenájmu: 670,- EUR/mes.

Cena energií: 125,- EUR/mes. Energie zahrňujú: elektrinu, plyn, internet (TV Orange, Fiber TV a FiberNet) .

V prípade záujmu o túto výnimočnú nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať. Nezabudnite si pozrieť našu 3D virtuálnu prehliadku. Za účelom vyhotovenia fotodokumentácie je byt upravený niektorými doplnkami, ktoré nie sú súčasťou prenájmu.

Zodpovedný maklér: Ing. Erika Kostroňová, kontakt: 0901 900 024, email: kostronova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno

Na mape: 3D prehliadka, prenájom 3 izb. bytu s balkónom, Trenčianska ul., Nivy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.