AXIS REAL | 2-izb. byt, NOVOSTAVBA, Internet, Balkón, Jarabinková ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Ružinov
Jarabinková
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/IN

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na prenájom nový TEHLOVÝ 2-izbový byt v novostavbe JARABINKY o celkovej výmere 67,70 m2 na ulici Jarabinková. Štýlový byt má rozlohu 53,84 m2, balkón má 11,38 a pivnica 2,48 m2. Tento KOMPLETNE ZARIADENÝ slnečný byt sa nachádza na 4. poschodí zo šiestich v bytovom dome C s VÝŤAHOM a má najkrajší možný výhľad na upravenú vnútroblok.

Dispozične byt pozostáva z obývačky otvorenej dispozície s kuchynskou linkou a samostatnej spálne. Príslušenstvo tvorí vstupná chodba, ŠATNÍK, samostatné WC s umývadlom a samostatná kúpeľňa s vaňou. Byt má priestranný balkón po celej šírke bytu prístupný z obývačky, ako aj spálne. BYT JE K DISPOZÍCII od 15.07.2023 a prenajíma sa aj s pivnicou.

VÝHODY:

❶ Vynikajúca poloha neďaleko business centier Prievozská / Mlynské Nivy

❷ Veľký balkón

❸ NOVOSTAVBA / TEHLA

❹ Spojenie MHD

STAV BYTU:

Tento nový moderný byt je vybavený novou kuchynskou linkou, kvalitnou sanitou, 6 komorovými plastovými oknami so zvukovou izoláciou, plávajúcou podlahou a bezpečnostnými dverami. K dispozícii sú nové zánovné spotrebiče: elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnka a práčka v kúpeľni. Kúpeľňa má vaňu, vo WC je malé umývadlo. Dostatok úložných priestorov, vo vstupnej chodbe, ako aj v spálni sú vstavané skrine „rolldor“. Samotný bytový dom je tehlový, postavený s pouzitím moderných materiálov a technológií. Má energetický certifikát A. Orientácia bytu je do tichého vnútrobloku s parkovou úpravou a detským ihriskom.

PLATBY:

Mesačné nájomné je 660,- EUR plus energie od 120,- EUR (podľa počtu nájomníkov). Internet a KTV je v cene. Pri podpise zmluvy je potrebné zaplatiť: prvé mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratnú kauciu vo výške mesačného nájmu s energiami (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu) a províziu realitnej kancelárii 450,- EUR.

LOKALITA:

NOVÝ polyfunkčný komplex JARABINKY sa nachádza v mestskej časti Ružinov / Nivy, neďaleko biznis centier v zóne Prievozská / Mlynské Nivy. Poskytuje plný komfort moderného mestského bývania v dynamicky sa rozvíjajúcej lokalite neďaleko centra. V starostlivo navrhnutom rezidenčnom projekte s dostatkom súkromia obyvateľov sú okrem veľkého privátneho detského ihriska aj rôzne obchody, reštaurácia, kaviareň. K dispozícii sú aj služby ako kaderníctvo, kozmetika, stomatologické centrum a pod. Neďaleko nájdete aj jasle, škôlky, školy, športoviská a ďalšie služby. Verejné parkovanie v okolí. Dobrá dostupnosť MHD, ako aj výborné napojenie na diaľničný obchvat.

Ak máte záujem o obhliadku alebo detailnejšie informácie, neváhajte ma kontaktovať.

/ 2 IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / NOVOSTAVBA / BRATISLAVA II. / NIVY / RUŽINOV / JARABINKY / BALKÓN / JARABINKOVÁ / NOVÝ / 67,70 M2 / MHD / VÝŤAH / TEHLOVÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: AXIS REAL | 2-izb. byt, NOVOSTAVBA, Internet, Balkón, Jarabinková ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.