AXIS REAL | 3-izb.byt (80 m2) v NOVOSTAVBE (ZWIRN) s GARÁŽOVÝM MIESTOM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Poschodie:  
2. / 7

Bratislava
Ružinov
Košická (časť Nivy)
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/OO

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj KRÁSNY 3-izbový byt v EXKLUZÍVNEJ NOVOSTAVBE v NADŠTANDARDE so STROPNÝM CHLADENÍM, BALKÓNOM, PIVNICOU a GARÁŽOVÝM MIESTOM v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Košická. Byt má celkovú výmeru 80,09 m2 (byt 72,68 m2, balkón 4,98 m2 a pivnica 2,43 m2).

Nachádza sa na 2. poschodí v 7 poschodovej zateplenej a kvalitnej NOVOSTAVBE ZWIRN (kolaudácia 2024) s VÝŤAHOM a VLASTNOU TEPELNOU VÝMENNÍKOVOU STANICOU, zabezpečujúcu komfort a energetickú efektívnosť. Bytový dom disponuje VEĽKOU SÚKROMNOU ZÁHRADOU so ZELEŇOU, ODDYCHOVÝMI ZÓNAMI, DETSKÝM IHRISKOM a WORKOUTOVOU POSILŇOVŇOU. Na uloženie bicyklov je možné využiť aj spoločnú miestnosť. Celý dom a jeho okolie je strážené KAMEROVÝM SYSTÉMOM.

Byt je orientovaný do ulice a do tichej súkromnej záhrady, čo zabezpečuje pokojné a príjemné bývanie. Dispozícia: PRIESTRANNÁ OBÝVACIA IZBA s výstupom na VEĽKÝ BALKÓN prepojená s KUCHYŇOU, dve izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, predsieň a chodba.

K bytu sa predáva PODZEMNÉ GARÁŽOVÉ MIESTO (12,5 m2) s automaticky otvárateľnou vstupnou bránou, ktoré je priamo spojené výťahom s bytovým domom v cene 29.000,- eur.

Výhody:

❶ Novostavba Zwirn - kolaudácia 2024

❷ Stropné chladenie

❸ Balkón

❹ Pivnica

❺ Podzemné garážové miesto

❻ Výťah

❼ Súkromná záhrada

❽ Lokalita s vynikajúcou občianskou vybavenosťou

STAV BYTU:

NOVOSTAVBA bola skolaudovaná v roku 2024. V byte sú kvalitné laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou a keramickými obkladmi. HLINÍKOVÉ okná sú nemeckej značky SCHÜCO s 3-sklom a exteriérovými žalúziami s elektrickým pohonom na diaľkové ovládanie. Vchodové dvere sú bezpečnostné, značky ADLO a interiérové dvere bezfalcové so skrytými pántmi. Kúpeľňa a WC sú vybavené umývadlami značky LAUFEN a batériami GROHE. V kúpeľni je tiež príprava na automatickú práčku. Pohodlnú teplotu počas zimy zabezpečí PODLAHOVÉ KÚRENIE a v horúcich letných mesiacoch STROPNÉ CHLADENIE. Každá miestnosť je vybavená digitálnym termostatom značky SIEMENS a taktiež dátovými zásuvkami, pre maximálne využitie moderných technológií. V kuchynskej časti je spravená kompletná príprava pre kuchynskú linku, vrátane prívodu vody, odpadu ako aj VZDUCHOTECHNIKY pre digestor.

Pre viac informácií o použitých materiáloch a technológiách, odporúčame pozrieť si virtuálnu prehliadku. V nej sú doplňujúce informácie umiestnené v zelených bodoch, ktoré priblížia všetky výnimočné prvky tohto bytu.

PRE LEPŠIU PREDSTAVU SÚ VO FOTOGRAFIÁCH UKÁŽKY VIRTUÁLNE ZARIADENÉHO BYTU.

V nižšie priloženom linku /ktorý je potrebné skopírovať a vložiť do webového prehliadača/ je interaktívna 3D prehliadka virtuálne zariadeného bytu. Jeho spustenie trvá cca 15 sekúnd. Pohyb v priestore je možný prostredníctvom šípok na klávesnici a náklon kamery ľavým tlačidlom na počítačovej myši.

https://floorplanner.com/360vr/101143128-1707689481

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza v lokalite s VYNIKAJÚCOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU. Priamo pri dome je DULOVO NÁMESTIE s ovocnou cukrárňou, kaderníctvom, reštauráciami, biopotravinami a fitness centrom. 150 metrov od domu je v historickej PRADIARNI príjemné bistro MINT a len 2 minúty chôdzou je vzdialené obchodné centrum NIVY s veľkým množstvom obchodných prevádzok, služieb a AUTOBUSOVOU STANICOU. V bezprostrednej blízkosti sú tiež materské a základné školy. Do obchodného centra EUROVEA ako aj do HISTORICKÉHO CENTRA trvá cesta peši len 20 minút. Výborná dostupnosť je nie len na MHD, ale aj autom na diaľničný obchvat. Možnosť športu a aktívneho oddychu zas ponúka športový areál vzdialený 2 minúty chôdze. Lokalita spĺňa všetky predpoklady pre pohodlný a aktívny životný štýl.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ PREDAJ / 3-IZBOVÝ BYT / 80 m2 / BRATISLAVA II. RUŽINOV / ULICA KOŠICKÁ / NOVOSTAVBA ZWIRN / STROPNÉ CHLADENIE / BALKÓN / PIVNICA / GARÁŽOVÉ MIESTO / VÝŤAH / SÚKROMNÁ ZÁHRADA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | 3-izb.byt (80 m2) v NOVOSTAVBE (ZWIRN) s GARÁŽOVÝM MIESTOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.