AXIS REAL | 3-izbový byt, NOVOSTAVBA, BA II. Ružinov, Trnavská cesta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
97 m2

Poschodie:  
2. / 7

Bratislava
Ružinov
Trnavská cesta (časť Nivy)
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA: info.axisreal.sk/IP

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PRIESTRANNÝ 3-izbový byt s LODŽIOU, DVOMA GARÁŽOVÝMI STÁTIAMI a PIVNICOU v NOVOSTAVBE z roku 2009, v Bratislave II. Ružinov na Trnavskej ceste. Byt s celkovou podlahovou plochou 97 m2 (byt 89 m2, balkón 6 m2 a pivnica 2 m2) sa nachádza na 2. poschodí v 7-poschodovom bytovom dome s výťahom. Nechýbajú ani DVE GARÁŽOVÉ STÁTIA v suteréne domu, ktoré sú súčasťou prenájmu.

Byt sa môže pochváliť veľkou chodbou, šatníkom, priestrannou obývačkou spojenou s kuchyňou, dvoma spálňami, kúpeľňou s vaňou a sprchovacím kútom, samostatným WC a priestrannou lodžiou.

Výhody:

❶ Priestranný a kompletne zariadený byt

❷ Dve garážové státie v garáži

❸ Províziu pre realitnú kanceláriu neplatíte

❹ Výborná lokalita

STAV BYTU:

Tento byt je skutočným pohodlným útočiskom. V celom byte je plávajúca podlaha, KLIMATIZÁCIA, bezpečnostné vchodové dvere, alarm, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Byt je je KOMPLETNE ZARIADENÝ, nič Vám teda nebude chýbať. Veľká kuchynská linka je vybavená plynovou varnou doskou, digestorom, chladničkou, mrazničkou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou a dokonca aj vinotékou. V byte sa nachádzajú všetky spotrebiče, vrátane kávovaru, výrobníka ľadu, LCD televízora, audio systému a práčky. V izbách je DOSTATOK ÚLOŽNÝCH PRIESTOROV, aby ste si mohli udržať veci v poriadku.

PLATBY:

Tento byt môžete mať za nájomné vo výške 1.100,- EUR + energie 350,- EUR + 2 garážové státia za 200,- EUR, čo celkovo predstavuje 1 650 EUR/mesiac. Pri podpise nájomnej zmluvy budete platiť nájomné za prvý mesiac nájmu a kauciu vo výške dvoch mesačných nájmov (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu). Cena zahŕňa aj OPTICKÝ INTERNET A KÁBLOVÚ TELEVÍZIU.

NEPLATÍTE ŽIADNU PROVÍZIU REALITNEJ KANCELÁRII.

Byt je voľný IHNEĎ.

LOKALITA:

Polyfunkčný bytový dom sa nachádza vo VYHĽADÁVANEJ lokalite blízko centra. V jeho okolí nájdete kompletnú perfektnú občiansku vybavenosť vrátane Kauflandu, Fresh Marketu, Potravín YEME, autobusovej zastávky, reštaurácií, kaviarní a všetkých užitočných služieb. Táto atraktívna lokalita je dokonale dostupná pešo, MHD aj autom. Vynikajúce dopravné napojenie vám umožní rýchly prístup na obchvat a pohodlné spojenie do všetkých smerov.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť získať VEĽKÝ a štýlový byt s luxusným vybavením a vynikajúcou polohou. Zabezpečte si pohodlné bývanie a kontaktujte realitnú kanceláriu AXIS REAL ešte dnes!

/ 3-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / NOVOSTAVBA / BLODŽIA / DVE GARÁŽOVÉ STÁTIA / BRATISLAVA II. RUŽINOV / ULICA TRNAVSKÁ CESTA/ ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | 3-izbový byt, NOVOSTAVBA, BA II. Ružinov, Trnavská cesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.