MODERNÝ 2i byt (33 poschodie),KLINGERKA,PARKING, BALKÓN,Súkennícka ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
33. / 35

Bratislava
Ružinov
pred 24 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom moderný, slnečný , veľmi pekný 2-izbový byt, kompletne moderne zariadený orientovaný na východnú stranu s krásnym výhľadom na Dunaj, s balkónom, dvomi klimatizáciami, garážovým parkovacím miestom, pivničnou kobkou v novostavbe v novom rezidenčnom komplexe KLINGERKA na Súkenníckej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov.

Byt sa nachádza na 33. poschodí v 35 poschodovej novostavbe s 5 výťahmi. Disponuje celkovou podlahovou plochou 56 m2 + balkón (4,8 m2 ). K bytu prislúcha aj pivničná kobka o výmere 2,4 m2. Ide o východnú orientáciu so zaujímavým výhľadom na Zimný prístav, kde si ráno pri vychádzajúcom slnku vychutnáte raňajky a pri večeri aj v letných mesiacoch oceníte príjemnú klímu.

DISPOZÍCIA:

vstupná hala, klimatizovaná obývačka s kuchyňou s prístupom na balkón, klimatizovaná spálňa, kúpeľňa s vaňou, práčkou a toaletou.

VÝHODY:

+novostavba Klingerka

+dobrý dispozícia

+ byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s komplet spotrebičmi ( elektrická varná doska, elektrická rúra na pečenie, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, práčka) so šatníkovou skriňou na na mieru na chodbe a v spálni.

+k bytu prislúcha garážové parkovacie miesto za poplatok 150 euro/mesiac

+balkón s krásnym výhľadom

+ 2 x klimatizácia

+internet v cene nájmu

+ 24 hodinová strážna služba kamerový systém

Pre rezidentov domu je zabezpečená moderná recepcia 24/7, k dispozícií je 5 rýchlych veľkokapacitných osobných výťahov, odpadové hospodárstvo umiestnené priamo v budove.

Ku komplexu Klingerka prislúcha veľký park, ktorý sa rozprestiera od parkoviska pri obytnej veži až k zástavbe rodinných domov a jeho rozloha je až 5 300 m2. Viac ako polovicu tejto plochy pokrýva zeleň a zvyšok dopĺňa centrálne osadené detské ihrisko, plocha s workoutovými strojmi, menšie ihrisko na loptové hry spolu s príjemným posedením v parku.

Lokalita ponúka bývanie v novovybudovanej časti bratislavského centra. Bývanie priamo v centre a všetky výhody, ktoré život v meste ponúka. V pešej dostupnosti sa nachádza nákupné centrum EUROVEA a NIVY, kde nájdete množstvo obchodov, reštaurácii či služieb. V pešej dostupnosti sú aj MHD zastávky.

Byt je voľný od 01.05.2024 s možnosťou obhliadky ihneď a je vhodný max. pre 2 dospelé osoby bez domácich miláčikov.

Cena prenájmu predstavuje 850 euro + 250 euro energie vrátane poplatku za internet.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na doleuvedenom tel. čísle:

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.