MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, PARKING, BALKÓN, výhľad, Jégeho alej

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
12. / 20

Bratislava
Ružinov
Jégeho
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 48 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame veľmi pekný, slnečný, kompletne zariadený 2-izbový byt orientovaný na východnú stranu s krásnym výhľadom, samostatným šatníkom a garážovým parkovacím miestom v novostavbe v blízkosti zimného štadiónu Andreja Nepelu na Jégeho aleji vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 50 m2 + balkón. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 12. poschodí v 20 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený, s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, jedálenským stolom, samostatným šatníkom a šatníkovou skriňou v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, odkladacia polička, automatická práčka a toaleta. V obývacej izbe je k dispozícii sedacia súprava, konferenčný stolík a obývačková zostava. V spálni manželská posteľ po dohode s majiteľom.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou so vstupom na balkón, spálňa, šatník, kúpeľňa spojená s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť potraviny, školy, škôlky, zimný štadión, centrálne trhovisko, obchodný dom Centrál. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD - autobusy a električky.

Byt je voľný od 01.07.2023 s možnosťou obhliadky ihneď.

Bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 600 € + 200 € energie vrátane internetu a garážového parkovacieho miesta.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, PARKING, BALKÓN, výhľad, Jégeho alej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.