TUreality ponúka na predaj: 3,5 izbový byt po rekoštrukcii s parkovacím státim. 86m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m2

Bratislava
Ružinov
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 35 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj: 3,5 izbový byt po rekoštrukcii s parkovacím státim.86m2

Úžasná príležitosť na predaj! Ponúkame vám štýlový 3,5 izbový byt na výnimočnej adrese Trnavská cesta v bratislavskej časti Ružinov.

Tento byt sa skladá z 3,5 miestností a príslušenstva, vrátane kuchyne, WC, kúpeľne, predsieňe, detskej izby, spálne, pracovne a loggie s výmerou 4,5m2. Ponúka veľkú obývačku spojenú s presklenou loggiou, spálňu s výhľadom na futbalový štadión Pasienky, veľkú priestranú izbu so šatníkovou skriňou a ďalšiu izbu, ktorá môže slúžiť ako pracovňa. Z chodby je prístup do kúpeľne, samostatného WC a priestrannej kuchyne. Okrem toho k bytu patrí aj pivnica a parkovacie miesto za domom.

Tento byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2012, čo zahŕňalo inštaláciu nových plastových okien, vyrovnanie podláh, položenie parkiet, čiastočnú rekonštrukciu elektroinštalácie, nové omietky, maľovku a bezpečnostné dvere. V kuchyni nová pracovná doska z mramoru.

Bytový dom bol tiež zrekonštruovaný a zateplený v roku 2019, vrátane nových zábradlí na balkónoch, hydroizolácie a vstupných dverí, nový výťah a spoločné priestory boli vybavené novou elektrickou inštaláciou.

Táto lokalita v Ružinove je skutočne výnimočná! V blízkosti nájdete všetky druhy dopravy, športoviská, škôlky, školy a ihriská. Štrkovecké jazero a obchodný reťazec Billa sú len 3 minúty peši od bytu. Okolie ponúka aj ďalšie atrakcie, ako je futbalový štadión, športová hala, kúpalisko Tehelné pole, jazero Kuchajda a nákupné centrum Vivo.

Cena tohto úchvatného bytu vrátane parkovacieho miesta je 249 900€. Mesačné náklady pre dve osoby sú veľmi prijateľné: 220€ za správcu bytového domu.

Energetický certifikát nieje k dispozicii.

Pre bližšie informácie o tomto štýlovom byte, nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 41 3217800 alebo prostredníctvom e-mailu na machovic@tureality.sk Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť na získanie vlastného moderného bytu v Ružinove!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.