Zrekonštruovaný 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
2. / 5

Bratislava
Ružinov
Rumančeková
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 57 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný, zariadený 3 izbový byt v mestskej časti Bratislava-Ružinov na Rumančekovej ulici.

Byt sa nachádza na na 2/5. poschodí, zatepleného bytového domu vo vyhľadávanej lokalite a je orientovaný na 2 svetové strany V – Z. V roku 2022 prebehla modernizácia výťahu.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba so šatníkovou skriňou, kúpeľňa s vaňou a toaletou, obývacia izba so vstupom na balkón, kuchyňa vybavená elektrospotrebičmi a dve nepriechodné izby.

ROZLOHA: úžitková plocha bytu je 65,3m2 + 1,3m2 betónová komora na medziposchodí + balkón 2,7m2. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia.

LOKALITA:

kompletná občianska vybavenosť ( základná škola Nevädzová je 3 minútky pešo ), v okolí je veľa detských ihrísk, športovisko, Ružinovská nemocnica, jazero Rohlík a Štrkovec využívané na prechádzky a športové aktivity.

Výhodou lokality je vynikajúce spojenie na obchvat do oboch smerov, MHD spojenie priamo na autobusovú aj vlakovú stanicu, obchodný dom OC Retro, ktoré ponúka často využívané služby.

Náklady na bývanie 150,- Eur mes. / 2os.

Cena 220.000,- Eur. Suma je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov u notára, poplatkov za vklad do katastra.

Nové bývanie - realitná kancelária Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností na celom Slovensku.

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky. Tel: 0911 712 606

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Zrekonštruovaný 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.