Krásny kompletne zariadený 3 izbový byt na prenájom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
5. / 7

Bratislava
Vrakuňa
Kazanská
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Serióznemu nájomcovi ponúkame na prenájom novostavbu krásneho moderného 3 izbového bytu v obľúbenej časti Podunajských Biskupíc na Kazanskej ulici s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na 5. poschodí bytového domu, prenajíma sa kompletne zariadený. Moderná kuchynská linka ,so vstavanými spotrebičmi - indukčná doska, elektrická rúra,umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, digestor, stôl so stoličkami. Kuchyňa je prepojená s obývacou časťou, vybavenou koženou sedačkou a televíziou. K dispozícii sú dve spálne so skriňou, komodou a manželskou posteľou . Dostatok úložného priestoru zabezpečí vstavaná skriňa, ktorá sa nachádza v priestrannej chodbe oproti knižnici. Veľkým benefitom tohto bytu sú dve toalety a samostatná komora, ktorá je súčasťou bytu. Vykurovanie plynové, prostredníctvom radiátorov. Samozrejmosťou je kvalitná klimatizácia, ktorá spríjemní horúce letné dni. Byt bol daný do užívania v roku 2017.

Dispozičné riešenie bytu:

Vstupná chodba, komora, samostatná toaleta, kuchyňa prepojená s obývacou časťou , 2x spálňa , kúpelňa. Vchod na balkón je možný z obývacej miestnosti.

Byt sa nachádza v obľúbenej časti Podunajských Biskupíc, balkón je orientovaný do záhrad rodinných domov, nie do rušnej ulice. Komfort bývania zvyšuje aj parkovanie v podzemí bytového domu. V blízkosti obchody, Kaufland, školy, škôlky, možnosti pre aktívne trávenie voľného času .

Výška mesačného nájomného za byt je vo výške 850 ,- eur vrátane energií. Výška depozitu je v hodnote 850,- EUR. V prípade záujmu aj o prenájom parkovacieho miesta, nájomca hradí 60,- eur.

Prenájom nehnuteľnosti je okamžite, alebo podľa dohody pre pracujúcih dospelých ľudí bez detí. Psík, ktorý ma hygienické návyky vítaný.

V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: 0907 222 742, alebo mailom: budayova@legacy.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Murované jadro:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Krásny kompletne zariadený 3 izbový byt na prenájom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.