Slnečný 3 izbový byt v novostavbe

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

Bratislava
Vrakuňa
Hradská
pred 60 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom úplne nový 3-izbový byt v časti Vrakuňa - Bratislava II na Hradskej ulici v tichej časti mesta. Byt sa nachádza na 1. posch. dvojposchodového bytového domu. Spolu s druhým väčším bytovým domom tvoria uzavretú modernú rezidenciu s vlastným dvorom, zeleňou a uzatvoreným vstupom.

Dispozícia: celková úžitková plocha bytu s loggiou je 68,67 m², bez loggie 60² m. Vstupná chodba s lamelovou stenou s botníkom, priestranná obývacia izba so vstupom na lógiu, veľkým 65" televízorom je spojená s kompletne vybavenou kuchyňou, vstavanými spotrebičmi vrátane indukčnej varnej dosky, beznámrazovej chladničky s mrazničkou, umývačky riadu, vstavanej mikrovlnnej rúry, rúry na pečenie a vstavaného vysúvateľného digestora, spálňa s manželskou posteľou a roldorovou skriňou a detská izba s dostatočným odkladacím priestorom. Kúpeľňa s oknom, vaňou a práčkou bude doplnená o skrinky a otvárateľnú vaňovú zástenu. Ďalší nábytok bude približne taký, ako je možné vidieť vo vizualizáciách. Okrem veľkoformátových okien, obkladov a dlažby až po strop, bezpečnostných dverí a na mieru robeného nábytku (vstavané skrine, televízna komoda a práve sa dokončujúca kuchyňa) je súčasťou výbavy klimatizácia, ktorej externá jednotka je vyvedená priamo na strechu domu. Kotol v objekte je s reguláciou teploty v každej miestnosti. K bytu prislúcha sklad 1,2 x 3,9 m v suteréne domu a možnosť prenajatia 1 parkovacie státie v podzemnej garáži priľahlého bytového domu.

Lokalita: byt má výbornú polohu s blízkosťou promenády malého Dunaja a pohodlný príjazd k D1. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú supermarkety (LIDL, TESCO Express, BILLA a o kúsok ďalej aj Kaufland), pošta, banky, školy, škôlky, športoviská, kaviarne, reštaurácie, pizzerie, fitness, lesopark Vrakuňa a ďalšie príležitosti na oddych i relax. v blízkosti domu sa nachádza aj zastávka MHD.

Byt sa prenajíma bez zvierat a bez fajčenia v byte. Byt je voľný ihneď.

Cena nájmu: 690,- Eur/mesiac + 150,- Eur/mesiac poplatky za energie.

RK Nové bývanie Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností na celom Slovensku.

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky. Tel: 0911 712 606

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Slnečný 3 izbový byt v novostavbe

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.