Kontaktné údaje

1.BCR s.r.o.

Zrinského 9/A

81103 Bratislava

Meno:
Kontaktujte naše call centrum
Telefón:
+421 901 789 818
Mobil:
+421 901 789 818
E-mail:
ID ponuky:
817269

SLNEČNÝ 2-IZB. BYT, ČERSTVÁ REKONŠTRUKCIA, KLÍMA, TEHLA, KAZANSKÁ UL.

159 000
Plocha:  
46 m2

Poschodie:  
7. / 8

Bratislava
Vrakuňa
Kazanská
pred 10 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj slnečný 2-izbový byt, ktorý je situovaný v tehlovom bytovom dome na Kazanskej ulici v Bratislave - Podunajské Biskupice. Nachádza sa na 7. poschodí 8-poschodového bytového domu. Byt prešiel rozsiahlou čerstvou rekonštrukciou a odvtedy nebol obývaný.

***V inzeráte je použitá vizualizácia obývacej izby***

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, obývacej izby, čiastočne oddelenej kuchyne a spálne. Kúpeľňa je dostatočne veľká a je vybavená ako vaňou, tak sprchovacím kútom, čo je pri 2-izbových bytoch takmer raritou. Toaleta je samostatná a disponuje aj umývadlom. Príslušenstvom bytu je balkón s výmerou 3,30 m², na ktorý je možný vstup z kuchynskej časti. V celom byte sú nové podlahy, v kuchyni je nová dlažba, je čerstvo vymaľovaný, nové žalúzie na plastových oknách a v obývacej izbe je nová klimatizácia, ktorá umožňuje ako chladenie tak aj kúrenie. Spálňa je vybavená exteriérovými žalúziami. Kuchyňa má novou kuchynskou linkou vrátane spotrebičov (el. varná doska, el. rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, práčka). Kúpeľňa s toaletou sú čiastočne vynovené, boli menené vodovodné batérie zn. Hansgrohe. Byt je orientovaný na dve svetové strany juh a západ, vďaka čomu je krásne presvetlený.

K bytu prislúcha murovaná pivničná kobka (2,30 m²), ktorá je priamo na poschodí hneď oproti bytu.

BYTOVÝ DOM:

- tehlová stavba z roku 2005

- upravené spoločné priestory aj okolie bytového domu

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Kazanská ulica; Bratislava - Podunajské Biskupice

* poschodie: 7/8

* počet izieb: 2

* celková výmera: 52,40 m²

* výmera bytu: 46,80 m²

* výmera balkóna: 3,30 m²

* výmera pivničnej kobky: 2,30 m²

* parkovanie v okolí bytového domu

LOKALITA A OKOLIE:

Bytový dom sa nachádzajú v dobrej lokalite v mestskej časti Podunajské Biskupice. Dobrá dostupnosť autom, v blízkosti domu MHD, Kaufland, Billa, Lidl, Tesco, obchody, zdravotné stredisko, pekáreň a Lesopark Vrakuňa. Dostupnosť na napojenie do mesta je možný z dvoch smerov. Taktiež je rýchle napojenie na obchvat. Priamo pri bytovom dome sa nachádzajú kaviarne aj reštaurácie. Lokalita, v ktorej sa nachádzame je plne zastavaná čo znamená, že sa nepredpokladá ďalšia výstavba, ktorá by narušila komfort bývania.

CELKOVÝ DOJEM:

Samotný byt pôsobí veľmi príjemným s vďaka jeho rozlohe aj dispozícii vzdušným dojmom. Je to ideálny štartovací byt, prípadne vhodný aj na investíciu = rýchly prenájom. Vďaka čerstvej rekonštrukcii je vo výbornom stave a je pripravený k okamžitému užívaniu.

CENA: 159.000,-EUR

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 81807386

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: SLNEČNÝ 2-IZB. BYT, ČERSTVÁ REKONŠTRUKCIA, KLÍMA, TEHLA, KAZANSKÁ UL.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.