Predaj, štvorizbový byt Bystrá, apartmán - NOVOSTAVBA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Brezno
Bystrá
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 54 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový luxusný apartmán z rozlohou 90 m2 v trojpodlažnom apartmánovom dome v Bystrej. Nachádza sa v nádhernom prostredí slovenských hôr v národnom parku Nízke Tatry, na južnej strane Chopku. Dispozične pozostáva zo vstupu, zádveria, zariadenej kuchyne z účelne vybavenou kuchynskou linkou a zabudovanými spotrebičmi, ktorá je spojená z veľkou presvetlenou spoločenskou halou z výhľadovým balkónom a jedálenskou časťou, ktorá má tiež k dispozícií balkón. Sú tam tri spálne, k dispozícií je kúpeľňa z WC a sprchovým kútom, umývadlom a rebrinovým radiátorom o rozlohe 73 m2, balkóny tvoria 17 m2 . Podlaha je kombináciou keramickej dlažby a laminátovej plávajúcej podlahy, okná sú plastové, elektrické podlahové kúrenie je centrálne pre celý objekt, teplotu je možné nastaviť v každej izbe osobitne. Teplo domova tejto luxusnej nehnuteľnosti dotvára interiérový krb v spoločenskej hale, kúri sa v ňom drevom. K dispozícií je aj lyžiareň a sklad dreva. Apartmány sú na LV vedené ako byty. Prístup ku nehnuteľnosti je od hlavnej cesty Bystrá – Tále – Srdiečko, udržiavanou komunikáciou priamo na súkromné parkovisko, jedno parkovacie miesto je v cene predávanej nehnuteľnosti. Najbližší vlek je vzdialený 1 km na Táloch, 10 minút cesty autom je južná stanica vleku Krupová, napojená na obidve strany Chopku, k dispozícií sú lyžiarske a ski alpinistické trate pre všetky kategórie lyžiarov, bežecké trate, cyklotrasy a turistické chodníky. Priamo na pozemku sa nachádza plocha pre hry detí, skladovanie športových potrieb, altánok, gril, sauna a originálne vonkajšie drevené jacuzzi z výhľadom priamo na hrebeň Nízkych Tatier, ktoré majiteľom apartmánov zabezpečujú príjemný život v prírode na čerstvom vzduchu. Vonkajšie budovy a oddychové priestory sú esteticky zakomponované do tejto malebnej krajiny. Mesačné náklady sú 110 €. V blízkosti je k dispozícií množstvo reštaurácií s ponukou gurmánskej gastronómie a slovenských špecialít i niekoľko kvalitných wellness. Apartmán je celoročne využiteľný, spĺňa podmienky na kvalitný život rodiny a prácu z domu. Táto investičná príležitosť Vás oprávňuje Váš apartmán aj prenajímať, o prevádzku domu sa stará spoľahlivý personál. Región Horehronia na južnej strane Nízkych Tatier má vysoký potenciál, ponúka množstvo športových a kultúrnych aktivít v každom ročnom období. Blízkosť hôr, čerstvý vzduch a množstvo zelene je balzamom na dušu a telo. Je v dosahu hlavnej cesty do Brezna - spojenie smer Banská Bystrica alebo Poprad- Liptov. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať úžasné možnosti oddychu v tomto pokojnom vidieckom prostredí. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-58947

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno

Na mape: Predaj, štvorizbový byt Bystrá, apartmán - NOVOSTAVBA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.