PREDANÉ: Moderný 2iz byt s terasou, WEST

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

okres Galanta
Galanta
pred 15 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj Moderný 2 izbový byt s terasou 74m2 na obľúbenom sídlisku WEST v Galante.

Dispozícia bytu: Zo vstupného zádveria sa dostanete do chodby, oproti chodbe sa nachádza kúpeľňa a samostatná toaleta. Po ľavej strane je priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou. Z oboch miestností je výstup na krásnu terasu rozlohy až 21m2. Po pravej strane z chodby sa nachádza spálňa, ktorá ma vstup na vlastnú terasu 3,5m2.

K bytu prislúcha sklad na poschodí -+2m2 a spoločné priestory kočikárne na prízemí. Byt sa nachádza na 6 poschodí s výťahom. Konštrukcia bytového domu je skeletová s kontaktným zetepľovacím systémom - výplňové murivo je priečne dierovaná tehla 380mm + tepelná izolácia minerálna vlna hr.200mm.

Bytový dom disponuje energetickým certifikátom tr. A.

Bytový dom využíva sekundárne geotermálnu energiu na vykurovanie bytov a výrobu teplej úžitkovej vody. Vďaka tomuto vykurovaniu sú mesačné náklady neporovnateľnej nižšie - len 70€/1os.

Sídlisko WEST, má skvelú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu základná aj materská škola, ihriská, pošta, supermarket, pizzeria, pohostinstvá, penzión s wellnessom, krížom cez cestu je Galantská nemocnica. Dokonca na sídlisku je kaviareň, večierka, zubná, očná, endokrinologická a iné ambulancie. Nachádza sa tu tiež detské ihrisko a buduje sa škôlka.

Nehnuteľnosť osobne navštevujem, som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je konečná a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na kmetkova@tureality.sk, alebo na +421 41 321 7800.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.