Na predaj 4- izb.byt v Holíči

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

okres Skalica
Holíč
SNP
pred 79 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení majiteľov Vám ponúkame na predaj vkusne zrekonštruovaný 4 -izb.byt s rozlohou 84,08 m2 , situovaný na 6/7 posch. na ul. SNP. Pri rekonštrukcii boli použité kvalitné materiály a prevedenie v zemitých farbách zaručuje nadčasovosť tohto priestoru. Kúpeľňa je vystavaná zo sadrokartónových panelov, WC je samostatné. Moderné interiérové dvere ladia s kvalitnou plávajúcou podlahou. Vonkajšie dvere zn.ADLO sú zaistené bezpečnostným stupňom zabezpečenia 4. V kuchynskej linke je zabudovaná sklokeramická doska, elektrická rúra, umývačka riadu. Výhodou je menšia komora v kuchyni a tiež vstup na balkón s orientáciou na východ a pekným výhľadom na široké okolie.  Dve izby sú samostatné, obývacia izba je priechodná do spálne aj do kuchyne. V izbách a na chodbe sa nachádzajú rolldor skrine s množstvom úložného priestoru. K bytu prislúchajú dve pivnice, ktoré sú priamo na chodbe vedľa bytu. Bytový dom prechádza momentálne revitalizáciou /zateplenie, rekonštrukcia a zasklievanie balkónov, výťah/ Výhodou je blízka dostupnosť do centra mesta a  dobrí a priateľskí susedia. 

Bližšie informácie o cene Vám radi poskytneme a zabezpečíme obhliadku na kontakte: Hnátová 0911284920, hnatova@radesreal.eu 

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Prostredníctvom nášho skúseného Hypotekárneho poradcu Vám bezplatne odporučíme a vybavíme pre Vás tú najvýhodnejšiu hypotéku na kúpu danej nehnuteľnosti.

Pre Vás pohodlne a bezpečne aj z pohodlia „Vašej obývačky“ 

Realitná agentúra RADES REAL s.r.o, je  ČLENOM  REALITNEJ ÚNIE SR

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj 4- izb.byt v Holíči

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.