1-izbový byt byt, Komárno, Letecké pole, Hviezdna

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
36 m2

Poschodie:  
6.

Vek stavby:  
< 50 rokov
okres Komárno
Komárno
Hviezdna
pred 10 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám exkluzívnu ponuku rekonštruovaného 1-izbového bytu v lukratívnej lokalite na Hviezdnej ulici, Komárno, ktorý je ideálnou voľbou pre jednotlivcov, páry, alebo ako vynikajúca investícia s potenciálom prenájmu.

Tento útulný, no priestranný byt prešiel nedávno kompletnou rekonštrukciou, vrátane novej kuchynskej linky so vstavanými spotrebičmi, ktorá bola osadená pred 2 rokmi. Byt sa nachádza na vyhľadávanej adrese a je pripravený k bývaniu bez ďalších investícií.

Podrobnosti bytu:

Úžitková plocha: 35 m²Dispozícia: Vstupná predizba s úložnými priestormi, kúpeľňa s WC, veľká a svetlá obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, veľká, komfortná spálňa so skriňami na celú stenu.Stav bytu: Kompletne rekonštruovaný, moderná a plne funkčná kuchynská linka s štedrým úložným priestorom, vysokokvalitné povrchové úpravy.

Dodatočné výhody: Väčšina zariadenia ostáva, krásny výhľad z bytu, k bytu patrí aj laťková pivnica, čo je ideálne pre dodatočné úložné potreby. Byt tiež ponúka nízke režijné náklady, čo z neho robí ekonomicky výhodnú voľbu.

Byt sa nachádza na žiadanej adrese v Komárne, kde v bezprostrednej blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť – obchody, školy, MHD a zdravotnícke zariadenia. Táto lokalita ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj výborné možnosti pre relax a voľnočasové aktivity.

Neváhajte a doprajte si bývanie v modernom a štýlovom prostredí, ktoré zároveň ponúka pokoj a súkromie. Tento byt predstavuje vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú kvalitu a komfort za rozumnú cenu. Poďte sa presvedčiť na vlastné oči o kvalite a príjemnom prostredí, ktoré tento byt ponúka. Tešíme sa na vašu návštevu a radi vám byt predvedieme na osobnej obhliadke.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky neváhajte kontaktovať na tel. č. 0948 457 557.

Urobte krok k novému bývaniu už dnes!

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Murované jadro:
áno
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Internet:
áno

Na mape: 1-izbový byt byt, Komárno, Letecké pole, Hviezdna

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.