2 izbový byt Košice - Dargovských hrdinov, Benadova ul., pôv stav, bez loggie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
48 m2

Poschodie:  
5. / 8

Košice
Dargovských hrdinov 
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 2-izbový byt situovaného v tichom prostredí na Benadová ulici v Košiciach, konkrétne v lokalite Dargovských hrdinov. Byt má celkovú rozlohu 50 m2 a úžitkovú plochu 48,4 m2. Je to ideálna voľba pre páry či menšie rodiny.

Byt sa nachádza na 5-tom poschodí z celkových ôsmich vo veľmi dobre udržiavanej panelovej budove s novým výťahom. Bytový dom je zateplený a spoločné priestory sú rekonštruované. Ponuka je exkluzívna, jedná sa o osobné vlastníctvo.

Interiér bytu je v pôvodnom stave, pričom byt disponuje plastovými oknami, s možnosťou individuálnej rekonštrukcie podľa Vaších predstáv a potrieb. Môže sa stať priestorom, ktorý bude presne podľa Vašho vkusu prispôsobený práve Vám.

Okolie ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť - školy, škôlky, obchody a možnosti stravovania ako aj dostatok miest na verejné parkovanie. Orientácia bytu je JV/SZ, byt je slnečný a ponúka veľmi pekný výhľad.

S bytom je spojené právo na užívanie pivnice o rozlohe 1,6 m2 pre uloženie vecí bežnej spotreby ako napr. bicykle či sezónne oblečenie.

Inžinierske siete sú samozrejmosťou, vrátane káblovej televízie a internetu cez optický kábel. Bytový dom je napojený na verejný vodovod.

Tento útulný byt je voľný ihneď a jeho cena je stanovená na 113 000 Eur. Zrealizujte svoje bývanie ešte dnes! Mészaros Norbert Vám rád odpovie na všetky Vaše otázky.

Mapa s presnou polohou bytu aj hypotekárna kalkulačka sú k dispozícii. Neváhajte nás kontaktovať!

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu

In The City

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.