3 IZBOVÝ BYT S DVOMA TERASAMI (117m² ) | ADLEROVA ULICA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
117 m2

Košice
Dargovských hrdinov 
pred 51 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 36 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám predstavujú na predaj unikátny 3 izbový mezonet s dvoma terasami, v novostavbe Adlerova s krásnym výhľadom na celé Košice.

>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/JvE-1UP8_UU

>>>3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=2dh4VpHCjYw

Nepamätám si, či som mal niekedy v ponuke krajší byt, ako tento. Možno preto, že to je viac ako len byt. Je to akési spojenie mestského bývania s bývaním v rodinnom dome. A aj keď sa nachádza na Furči, ktorú ľudia odpisujú už len pri jej názve, tak si prečítajte inzerát, pozrite si fotky, video a presvedčím vás o opaku. Na začiatku Furče, bola pred 3 rokmi skolaudovaná novostavba Adlerova (Bumble bee), v ktorej vám ponúkam tento jedinečný byt.

Jedná sa o 3 izbový mezonet, s podlahovou plochou 81m² a dvoma terasami (dokopy s výmerami 35,56m²). Keďže sa jedná o mezonet, budeme hovoriť o dvojpodlažnom byte, ktoré sú vo všeobecnosti veľmi zaujímavé a hlavne v nich máte pocit ako v rodinnom dome. Aj dispozícia je tomu prispôsobená a denná časť je úplne oddelená od nočnej časti, ktorá je na poschodí.

Po vstupe do bytu sa ocitnete vo vstupnej chodbe, v ktorej sa nachádza aj vstup do hosťovského WC. Následne sa pred vami otvorí celá denná časť, ktorú tvorí kuchyňa spojená s obývačkou. Tu rodina trávi najviac času a preto určite oceníte priestor veľký až 30m². Kuchyňa zn. Decodom je samozrejme vybavená vstavanými spotrebičmi zn. Whirpool (chladnička, mraznička, el. rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, sklokeramická varná doska). Je tu aj predpríprava pre kuchynský ostrov, ktorý nahradí jedálenský stôl a zväčší pracovnú plochu pri varení. Veľkou výhodou tejto dennej časti je prepojenie s vonkajšou terasou, ktorá disponuje výmerou 12m² a ponúka nezameniteľné výhľady na celé mesto. Ideálne miesto pre rannú kávu, či obed s rodinou.

Po schodisku sa dostaneme do nočnej časti, ktorá disponuje hlavnou kúpeľňou s vaňou aj sprchovacím kútom, detskej izby, samostatného šatníka, hlavnej spálne s východom na terasu, ktorá nemá konkurenciu medzi terasami. S výmerou 23m² a štvorcovým tvarom na nej môžete robiť čo len chcete. Grilovať, opaľovať sa na lehátku, zároveň čo sa vaše deti čľapkajú vo vírivke, či si z nej môžete spraviť ihrisko pre deti. Nakoľko je terasa z dvoch strán zakrytá, ponúka maximálne súkromie pred susedmi. A z tých výhľadov vám spadne sánka. Keďže je celý byt orientovaný na západ, môžete si vychutnávať západy slnka ponad Slanské vrchy.

Západná orientácie je veľmi slnečná, aj z toho dôvodu sú v každej izbe nainštalované vonkajšie el. žalúzie a taktiež klimatizačná jednotka, pre váš maximálny komfort. Komfortom určite môžeme nazvať aj to, že pri výstavbe boli pri tomto byte použité antracitové hlinikové okná s 3 sklom a navyše je tento byt tehlový, čo podporuje jeho izoláciu a vzdušnosť zároveň.

A čo parkovanie? To je zabezpečené 2 vnútornými garážovými miestami, ktoré sa nachádzajú ihneď pri výťahu, takže sa nebudete musieť trápiť s nákupom. Taktiež k bytu prislúcha veľká 6 metrová pivnica v suteréne. Pre niekoho, kto hľadá súkromie a komfort, spojený s nerušenými výhľadmi na celé mesto, je táto ponuka ako stvorená. Navyše byt sa predáva aj vrátane zariadenia či elekrospotrebičov, ktoré vidíte.

Tak čo poviete? Cena bytu je 319.990 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. K bytu je možné dokúpiť aj 2 garážové miesta (40.000 eur) resp. 1 parkovacie miesto (20.000 eur). Zavolajte mi na číslo 0911 337 969 a všetky informácie už preberieme osobne.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.