3 izbový byt 64m2+Loggia Sídlisko Darg. hrdinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Košice
Dargovských hrdinov 
Charkovská 
pred 65 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 31 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

L&P Reality, realitná kancelária vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 3 izbový byt s loggiou na sídlisku Dargovských hrdinov. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, je zateplený, má nový výťah a novú strechu.

Byt sa nachádza na 6/6 poschodí na Charkovskej ulici. Je po staršej rekonštrukcii, ale je vo veľmi dobrom stave. Rekonštrukcia zahŕňa okrem iného výmenu okien za plastové, plávajúce podlahy, dlažbu, obklady, murované jadro.

Slnečný byt pozostáva zo vstupnej chodby, detskej izby, obývačky, spálne, kuchyne, kúpelne a samostatného WC.

V rámci rekonštrukcie bola odstránená priečka vľavo od vchodu do bytu, tým sa priestor obývačky opticky otvoril. Z obývačky je vstup do zasklenenej loggii.

V priestrannej spálni bola pôvodne detská izba a majitelia dvomi múrikmi vytvorili dve oddelené pracovné priestory pe deti. Múriky sa dajú ľahko odstrániť, alebo využiť. V spálni zostáva pre budúcich majiteľov trojdverová vstavaná skriňa so zrkadlom a police vedľa skrine.

So spálňou susedí a má samostatný vchod veľká detská izba. Kuchyňa disponuje sklenenou varnou doskou a vstavanou elektrickou rúrou, značky Whirlpool.

V kúpelni je umývadlo a vaňa, WC má samostaný vchod.

Vchodové dvere sú bezpečnostné a pred vchodom na chodbe stojí praktický vysoký botník, ktorý sa dá uzamknúť.

Lokalita: Veľkým bonusom tohto bývania sú vynikajúci susedia a tichá lokalita. V bezprostrednej blízkosti domu je základná škola, škôlka, stredná škola, potraviny, pošta, nákupné centrum, nemocnica a výborný spoj do mesta,.

Malou prechádzkou sa prejdete do blízkeho lesíka ktorý vidíte z okien izby a kuchyne. Les využijete na prechádzky, bicyklovanie, bežkovanie, beh, alebo budete len relaxovať.

Cena bytu je 160500 a zahŕňa kompletný servis našej RK vrátane poplatkov právneho servisu a nákladov spojených s prevodom nehnuteľnosti.

V PRÍPADE RÝCHLEHO JEDNANIA DOHODA MOŽNÁ !!

Ak sa vám naša ponuka páči, obráťte sa na nás s dôverou, zavolajte nám pre bližšie informácie a tiež si môžeme dohodnúť obhliadku. Tešíme sa na vás.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3 izbový byt 64m2+Loggia Sídlisko Darg. hrdinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.