Na predaj 1,5 izbový byt na ulici Buzulucká, Dargovských hrdinov - Košice III, LODŽIA, PIVNICA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

Poschodie:  
6. / 8

Košice
Dargovských hrdinov 
Buzulucká 
pred 36 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Firma Diamond Reality Vám ponúka na predaj pekný 1,5-izbový byt o výmere 42 m2 na ulici Buzulucká v mestskej časti Dargovských hrdinov v Košiciach. Byt je kompletne a kvalitne zrekonštruovaný. Táto precízna rekonštrukcia prebehla pred cca 4 rokmi a okrem štandardnej úpravy bytového jadra, elektroinštalácie, výmeny okien za okná plastové, výmeny vchodových dvéri za bezpečnostné, nových omietok, podláh, dlažieb, obkladov, boli na nehnuteľnosti osadené aj kvalitné vnútorné dvere, osadená sanita, perfektne zladená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a mnoho iného.

ODKAZ NA 3D VIZUALIZÁCIU: https://my.matterport.com/show/?m=FRkP3UrRY1P

Dizpozícia: predsieň, obývačka spojená s kuchyňou, samostatná izba, kúpeľňa spojená s WC, komora, pivnica na prízemí a lodžia. V predsieni máme veľkú vešiakovú skriňu s dostatočným odkladacím priestorom a taktiež aj vstavanú skriňu so zrkadlom za vstupnými dverami. Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou a je kompletne vybavená. V kúpeľni je meter široký sprchovací kút, závesná toaleta, umývadlo so skrinkou a práčka. Obývacia izba je priestranná miestnosť s pohovkou, stolíkom a televíziou. Z obývacej izby sa vchádza do spálne, v ktorej sa okrem postele nachádza aj vstavaná skriňa. K bytu okrem 6 metrov dlhej LODŽIE s perfektným výhľadom patrí aj PIVNICA a KUMBÁL. Byt nachádzajúci sa na 6/8 poschodí v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome je celkovo orientovaný juhozápadne čo mu dodáva dostatočnú svetelnosť a pozitívny nádych. Náklady na bývanie sú cca 160 eur pre 3 osoby. Čo sa týka vybavenia, tak okrem nového domofónu, vstavaných spotrebičov a vstavného zariadenia sa v byte nachádza aj klimatizačná jednotka, ktorá Vám ochladí teplé letné dni.

Ide o skvelú a veľmi obľúbenú lokalitu sídliska Furča s jednoduchým prístupom do centra. Vzdialenosť od centra je cca 7 minút autom. Parkovanie v okolí bytového domu je bezproblémové. Bytový dom sa nachádza na ulici s výbornou občianskou vybavenosťou(obchody, banky, potraviny, školy, škôlky, atď.). Športové aktivity a prechádzky v prírode sú ľahko dostupné(posilňovňa, lesopark na Furči).

VIAC FOTO NÁJDETE NA NAŠEJ STRÁNKE!!!

Cena bytu je 144.999 eur. Pre viac informácií o tejto nehnuteľnosti kontaktujte prosím Mgr. Lukáša Sopka, MBA, LL.M. na tel. čísle 0902 198 170 alebo na e-mailovej adrese: sopko@diamondreality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Na predaj 1,5 izbový byt na ulici Buzulucká, Dargovských hrdinov - Košice III, LODŽIA, PIVNICA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.