Ponúkame na predaj 2 izbový byt o výmere 52 m2, na sídlisku Dargovských Hrdinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Košice
Dargovských hrdinov 
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TU reality ponúka na predaj 2-izbový byt s rozlohou 52 m2 na 4/7 poschodí výborného miesta, nachádzajúceho sa na sídlisku Dargovských Hrdinov, po kompletnej a vkusnej rekonštrukcii.

V byte prebehla výmena elektroinštalácie, vodoinštalácie a odpadového potrubia, boli osadené plastové okná, položené plávajúce a keramické podlahy, vytvorené murované jadro a samostatné WC. Okolie bytového domu disponuje výbornou občianskou vybavenosťou vrátane obchodných centier, zdravotného strediska, školy, škôlky a dostupnosti MHD.

Výhody tohto bytu zahŕňajú útulné bývanie v tichom prostredí s bezproblémovým parkovaním. V okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane škôl, škôlok, detských ihrísk a obchodov. Momentálne nie je k dispozícii energetický certifikát.

Pre bližšie informácie alebo záujem o obhliadku kontaktujte Renátu Sopkovú na telefónnom čísle +421 41 3217800 alebo e-mailom na sopkova@tureality.sk. Bezplatná konzultácia ohľadom financovania a pomoc pri vybavovaní sú samozrejmosťou, a to v spojení s dobrým kávovým zážitkom. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť zabezpečiť si svoj vlastný štýlový domov v srdci Košíc.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.