Ponúkame na predaj 3izbový byt na sídlisku Dargovských hrdinov o výmere 64 m2 na 8/8 poschodí.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Košice
Dargovských hrdinov 
pred 12 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť TU reality vám ponúka exkluzívnu možnosť získať 3-izbový byt v obytnej časti s názvom Dargovských Hrdinov. Tento priestranný byt s rozlohou 64 m2 prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien, inštaláciu plávajúcej podlahy kombinovanej s keramickou dlažbou, elektrická inštalácia, voda, odpad, znížené stropy a kuchynskú linku na mieru so všetkými spotrebičmi. Okrem toho sa môžete tešiť na dlažbu v chodbe, kúpeľni, WC a zasklenú loggiu.

Byt je situovaný v tichej lokalite s vynikajúcou občianskou vybavenosťou vrátane škôl, škôlok, obchodných centier a polikliniky. K bytu patrí aj pivnica a kočikáreň. Bytový dom je dobre udržiavaný, zateplený, so všetkými modernými vylepšeniami vrátane nového výťahu a výmeny stúpačiek. Susedia sú slušní a bezproblémoví.

Parkovanie nie je problém, a cena bytu zahŕňa všetky právne poplatky. Energetický certifikát nie je momentálne k dispozícii. V prípade záujmu nás môžete kontaktovať prostredníctvom Renáty Sopkovej na telefónnom čísle +421 41 3217800 alebo e-mailom na sopkova@tureality.sk. Ponúkame bezplatnú konzultáciu týkajúcu sa financovania a radi vám poskytneme pomoc pri jeho vybavení, samozrejme, pri dobrej káve.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.