3 IZB. BYT BLÍZKO CENTRA, OŠTEPOVA, 69 m²+6 m² loggia, JUH

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
prízemie / 7

Košice
Juh 
Oštepová 
pred 59 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj príjemný, výborne dispozične riešený byt v žiadanej lokalite, v mestskej časti Juh, na Oštepovej 5 v Košiciach. Ak hľadáte pražský typ bytu na dobrej adrese, ktorý si môžete prerobiť podľa vlastných predstáv, tak je táto ponuka určená pre Vás.

Byt s podlahovou plochou 69,57 m² sa nachádza na prízemí bytového domu, cca 2 m nad zemou. Má vymenené plastové okná, inak je v pôvodnom, veľmi zachovalom a udržiavanom stave. Samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, oproti ktorej je umiestnený šatník. Na vstupnú chodbu nadväzuje obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, s výstupom na 6 metrovú zasklenú loggiu. Byt disponuje ďalšími dvoma samostatnými izbami, kúpeľňou a toaletou. Na uskladnenie sezónnych vecí máte k dispozícii komoru na chodbe, ktorá sa nachádza hneď vedľa bytu, alebo pivnicu umiestnenú v suteréne bytového domu.

Byt sa nachádza vo veľmi slušnom, zrekonštruovanom bytovom dome na kľudnej ulici, ktorá patrí medzi žiadané košické lokality pre vynikajúcu občiansku vybavenosť , dostupnosť do centra mesta, ale aj na výpadovku. Lokalita ponúka všetky služby, športoviská, v blízkosti je obchodné centrum Astória, Aupark, Univerzitná nemocnica L. Pasteura a pošta. V pešej dostupnosti sú škôlky a školy (MŠ Oštepova, MŠ Smetanova, ZŠ Požiarnická, ZŠ Staničná, Obchodná akadémia).

Celé okolie bytového domu je obkolesené zeleňou. Park s lavičkami je ideálny na odpočinok, prechádzku so psom, ale aj na voľný čas strávený s deťmi, keďže je tu viacero detských ihrísk.

Cena bytu je 141.990.- Eur.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta, prehlásenie médií) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať formou hypotekárneho úveru, s ktorým Vám ochotne pomôžeme.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská - certifikovaný realitný maklér NARKS

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3 IZB. BYT BLÍZKO CENTRA, OŠTEPOVA, 69 m²+6 m² loggia, JUH

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.