ZNÍŽENÁ CENA 3 izbový byt 73,5m2 pôvodný stav Juh, Košice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
3. / 13

Košice
Juh 
Mudroňova 
pred 62 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 28 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Leaders & Partners vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj trojizbový byt 73,5 m2 na Mudroňovej ulici. Byt sa nachádza na 3/13 poschodí v rekonštruovanom a zateplenom bytovom dome s novým výťahom.

Byt je v pôvodnom stave, okná sú vymenené, plastové. Z chodby sa vchádza do samostatného WC, kúpelne a do obývačky. Z obývačky s loggiou je zvlášť vchod do kuchyne. Do kuchyne sa dá prejsť aj cez kúpelňu. Z obývačky sú zvlášť vchody do dvoch ďalších izieb a medzi nimi je chodba, ktorá sa dá použiť ako priestorný šatník.

Byt má veľký potenciál, nový majiteľ má možnosť úpravy podľa vlastných predstáv, je možné meniť aj dispozíciu. Prerobiť treba vlastne len vstupnú časť, kuchyňu a kúpelňu s WC, ktoré sú murované. Parkety sú pôvodné, vo veľmi dobrom stave. K bytu patrí aj laťková pivnica.

Poloha bytu je lukratívna, v bezprostrednej blízkosti sú spoje do mesta, do ktorého sa za pár minút dostanete aj pešo, na pár krokov je nemocnica aj obchody s potravinami. Okolie je pokojné s dostatkom zelene, v bezprostrednej blízkosti je materská škola a ihrisko pre deti. Milovníci bývania v centre určite túto lokalitu ocenia.

Ak vás naša ponuka oslovila, byt môže byť váš za 182 000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Kontaktujte nás na čísle 0903 654 320 a radi vám byt odprezentujeme.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: ZNÍŽENÁ CENA 3 izbový byt 73,5m2 pôvodný stav Juh, Košice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.