Na predaj 1 izbový byt Lomonosovova ulica, Košice - Západ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
7. / 8

Košice
Juh 
pred 12 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Diamond Reality Vám predstavuje exkluzívnu ponuku – 1 izbový byt(resp. po malej úprave je možné ho prerobiť na 1,5 izbový byt) o rozlohe 40m2 na Lomonosovovej ulici v lokalite Košice - Západ. Tento byt je situovaný na 7/8. Ide o nehnuteľnosť v pôvodnom stave, kde však boli vymenené okná za plastové. Dispozícia bytu: predsieň, obývačka, kuchyňa, kúpeľňa, WC, komora, pivinca a lodžia. Orientácia okien - ZÁPAD.

BYT JE POTREBNÉ ZREKONŠTRUOVAŤ!

Bytový dom prešiel rekonštrukciou: vymenené okná, zrealizované zateplenie, nový výťah. Okrem toho táto lokalita poskytuje vynikajúcu občiansku vybavenosť a bezproblémové parkovanie, čo robí z tohto bytu ideálne miesto na život.

Cena bytu aj kompletného príslušenstva je 122.999,-eur. V cene bytu je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK. V prípade potreby poskytneme záujemcom o byt finančné poradenstvo a výber najvýhodnejšieho spôsobu financovania. Pre bližšie informácie o tejto nehnuteľnosti kontaktujte Mgr. Lukáša Sopka, MBA, LL.M. na tel. č. 0902 198 170 alebo prostredníctvom e-mailu: sopko@diamondreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.