Na predaj 2 izbový tehlový byt na ulici Slovenskej Jednoty, staré mesto, Košice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Košice
Sever 
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 33 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Mgr. Jaroslav Ičo a Diamond Reality Vám exkluzívne ponúkajú na predaj 2-izbový tehlový byt v Košiciach, Staré Mesto, na ulica Slovenskej Jednoty.

3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=gzPoiW7GikN

Dispozícia bytu zahŕňa 2 izby, kuchyňu, kúpeľňu spojenú s WC a chodbu. Byt je v osobnom vlastníctve a má podlahovú plochu 53 m². Nachádza sa na 2. poschodí bez výťahu. K bytu patrí aj balkón a pivnica. Energetický certifikát je typu B. Posledná významná obnova bytového domu sa uskutočnila v roku 2020. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Obývačka a spálňa s balkónom sú orientované do parku. Orientácia na juhovýchod zabezpečuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa. Táto lokalita je skutočne výnimočná. Okolie bytu ponúka úplnú občiansku vybavenosť, ako sú materská škola, základná škola, reštaurácie, kaviarne, detské ihriská, parky a Poliklinika Sever. Navyše, centrum mesta je v blízkosti, čo vám poskytuje prístup ku kultúrnemu a obchodnému životu. Nezmeškajte túto vzácnu príležitosť získať tento pekný byt na vyhľadávanej adrese. Ak hľadáte útulný a dobre situovaný byt v Košiciach, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií.

kosice, stare mesto, staré mesto, košice,

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.