NA PRENÁJOM LUXUSNÝ 2 IZBOVÝ BYT V CENTRE MESTA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

Poschodie:  
4.

Košice
Staré Mesto
Zimná 
pred 52 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na prenájom 2 izbový zrekonštruovaný byt s výbornou polohou na Zimnej ulici.

Radi by sme upozornili, že fotky bytu nie sú súčasťou tohto inzerátu, pre zachovanie súkromia. Avšak, ak máte seriózny záujem a chcete byt vidieť, sme pripravení Vám poskytnúť fotografie na vyžiadanie.

O NEHNUTEĽNOSTI

Tento luxusný 2 izbový byt sa nachádza na 4. poschodí zo 4. poschodí na Zimnej ulici v tehlovom bytovom dome s výťahom. Tento moderný byt má veľkú vstupnú chodbu, šatník, kúpeľňu s veľkým múrovaným sprchovacím kútom, samostatné WC,spálňou a kuchyňu plne vybavenú spotrebičmi s ostrovčekom prepojenú s obývacou časťou. Byt je klimatizovaný, čo zabezpečuje optimálnu teplotu.

Byt je zariadený nábytkom a vybavený modernými spotrebičmi. Vďaka dispozičnému riešeniu je byt vhodný pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú moderné bývanie s veľkým priestorom.

BYTOVÝ DOM

V bytovom dome, kde sa nachádza tento 2 izbový luxusný byt, prebehla rekonštrukcia a zateplenie. Okrem toho, bol nainštalovaný aj nový výťah, ktorý zabezpečuje pohodlný prístup do bytu na 4. poschodí. Tieto úpravy prispievajú k celkovému komfortu bývania a zabezpečia vám príjemné a bezproblémové bývanie.

LOKALITA A OKOLIE

Tento byt sa nachádza v obľúbenej lokalite a má výbornú dostupnosť k mestskej hromadnej doprave a iným službám. Táto lokalita je perfektná pre tých, ktorí hľadajú byt v blízkosti centra mesta, pretože sa nachádza len 5 minút chôdze od neho. V okolí bytu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane obchodov, reštaurácií a zdravotníckych zariadení. Okrem toho, v blízkosti sa nachádzajú aj univerzity a vysoké školy, čo robí tento byt ideálnym pre študentov alebo akademických pracovníkov, ktorí hľadajú praktické a pohodlné bývanie.

Ak hľadáte bývanie s vysokým štandardom, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku tohto skvelého bytu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Klimatizácia:
áno

Na mape: NA PRENÁJOM LUXUSNÝ 2 IZBOVÝ BYT V CENTRE MESTA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.