Nadštandardný 2-izbový byt s balkónom, 75 m2, Staré mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
3. / 4

Košice
Staré Mesto
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom nadštandardný kompletne novo zrekonštruovaný 2-izbový byt v Starom meste, byt je v osobnom vlastníctve, s krásnym výhľadom na okolie, bude kompletne zariadený a vybavený podľa potrieb nového nájomníka, byt je orientovaný na sever - juh.

Nachádza sa na treťom poschodí zo štyroch v zrenovovanom tehlovom bytovom dome s novým výťahom. Úžitková plocha bytu je 75 m2. K bytu prislúcha balkón s rozlohou cca 2 m2 a pivnica.

Byt pozostáva z predsiene, chodby, samostatnej kuchyne s východom na balkón, dvoch veľkých izieb, kúpeľne a samostatnej toalety. Byt je kompletne novo zrekonštruovaný, sú tu plastové okná, murované jadro, nové podlahy, dlažby, a interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere, moderná kuchynská linka bola robená na mieru s komplet spotrebičmi, v kúpeľni sa nachádza veľký sprchovací kút a práčka, v chodbe a v spálni sú veľké vstavané skrine. Aktuálne je jedna z izieb zariadená ako spálňa, druhá izba bude dodatočne zariadená podľa potrieb nových nájomníkov (ako obývacia izba, resp. ako druhá spálňa).

Bytový dom je zateplený, interiér bytového domu je zrekonštruovaný, výťah je nový.

V blízkosti bytu sa nachádzajú univerzity (TUKE, UPJŠ, UVL), základné a stredné školy, materské škôlky, detské ihriská, zastávky MHD, široká ponuka rôznych obchodov a služieb.

Nájomné je stanovené na 800,- EUR / mesačne vrátane energií a médií. Je požadovaný mesačný depozit. Dĺžka nájmu je minimálne jeden rok.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.