PREDANÝ TEHLOVÝ 3 IZBOVÝ BYT S VEĽKOU TERASOU V REZIDENCII ZELENÁ STRÁŇ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
3.

Košice
Košická Nová Ves
pred 26 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj unikátny 3 izbový tehlový byt s priestrannou terasou v rezidencií Zelená stráň.

Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/Yu4X-se_5eY

O NEHNUTEĽNOSTI

Tento priestranný 3-izbový byt s úžasnou terasou o rozlohe 44 m2 a skvelou dispozíciou sa nachádza v rezidencií Zelená stráň, ktorá je situovaná na začiatku mestskej časti Košická Nová Ves. Tento byt má výmeru 64,50 m2 a nachádza sa v tehlovom bytovom dome na 3. a zároveň najvyššom poschodí, čo zaručuje tiché bývanie s dostatkom súkromia.

DISPOZÍCIA BYTU:

- Kuchyňa s obývačkou, ktorá poskytuje príjemný priestor na relaxáciu a výstup na veľkú terasu s rozlohou 44 m2. Terasa je ideálnym miestom na obed vonku, grilovanie alebo oddych po náročnom dni

- Priestranná spálňa a detská izba, ktoré sú ideálne pre rodinu s deťmi

- Vstupná chodba so vstavanou skriňou, ktorá zabezpečuje dostatok úložného priestoru

- Kúpelňa so samostatným WC pre väčší komfort

Byt je charakteristický veľkými oknami, ktoré privedú do interiéru obrovské množstvo prírodného svetla, čo mu dodáva luxusný vzhľad a vytvára príjemnú atmosféru. Tento byt vytvára ideálny domov pre tých, ktorí oceňujú svetlý a priestranný priestor. Tento byt je výnimočný nielen svojou dispozíciou a luxusným presvetlením, ale aj svojou polohou v rezidencii Zelená Stráň. Rezidencia ponúka tiché a pokojné bývanie s krásnym výhľadom na okolie a dostatkom zelene.

PARKOVANIE

K tomuto úžasnému bytu môžete dokúpiť vonkajšie parkovacie státie v uzavretom objekte s prístupom cez garáž. Ide o najväčšie parkovacie státie s rozlohou 19 m2. Toto parkovacie státie nie je len o rozlohe, ale aj o praktickosti. Parkovacie miesto pridáva hodnotu Vášmu bývaniu a zabezpečuje, že každodenný život bude pre Vás jednoduchý a komfortný.

V prípade potreby môžete prísť s autom až ku výťahu bytového domu.

CENA PARKOVACIEHO STÁTIA JE 12.000,- EUR.

REZIDENCIA ZELENÁ STRÁŇ

Lokalita rezidencie Zelená Stráň je známa svojím pokojným a priateľským prostredím, ktoré ponúka obyvateľom jedinečný pocit súkromia a relaxácie. Nachádza sa v blízkosti prírodných krás a zelených plôch, čo umožňuje obyvateľom vychutnať si čerstvý vzduch a príjemné prechádzky v okolí. Súčasne je však lokalita dobre spojená s mestskou infraštruktúrou, čo zabezpečuje pohodlný prístup k obchodom, reštauráciám a ďalším službám. Rezidencia Zelená Stráň poskytuje ideálnu rovnováhu medzi prírodným pokojom a mestským komfortom.

OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ

Priamo pri bytovom dome nájdete dve nové detské ihriská, ktoré sú pripravené na to, aby sa vaše deti mohli zabaviť a stráviť kvalitný čas vonku. V tesnej blízkosti sa nachádza obchodná pasáž, kde nájdete potraviny LIDL, Pepco, obchod s elektronikou, lekáreň, drogériu a mnoho ďalšieho. Všetky tieto obchody a služby sú dostupné peši do 5 minút, čo znamená, že máte všetko, čo potrebujete pre nákupy a každodenný život prakticky priamo za rohom. S výhodnou polohou rezidencie Zelená Stráň sa do centra mesta (OC AUPARK) dostanete autom za približne 7 minút.

ZÁVER

Celkovým dojmom rezidencie Zelená Stráň je pokojný a moderný život s výhodami prírody a mesta. Tento byt ponúka nielen komfortné bývanie, ale aj jedinečnú príležitosť využiť moderné vybavenie a služby v okolí. S blízkosťou obchodov, služieb a rýchlym prístupom do centra mesta je táto nehnuteľnosť ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlie, komfort a kvalitný životný štýl. Nezmeškajte príležitosť vlastniť tento špeciálny byt a staňte sa súčasťou tejto výnimočnej komunity.

Pre viac informácií a rezerváciu obhliadky ma neváhajte kontaktovať.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.