4-izbový byt, 80 m2 , Ladožská ulica , Nad jazerom.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Poschodie:  
2. / 8

Košice
Nad Jazerom 
Ladožská 
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 4-izbový byt v mestskej časti Košice- Nad jazerom na Ladožskej ulici. Byt s rozlohou 76 m2 sa nachádza na 2.poschodí a prislúcha k nemu aj 4 m2 loggia a pivnica.

Nehnuteľnosť prešla vkusnou a premyslenou rekonštruciou: menené okná za plastové, nová elektro inštalácia, murované jadro, plávajúce podlahy v izbách, vstavané skrine.

Dispozícia: vstupná štcorcová chodba, z ktorej sa vstupuje do izieb, kúpeľne a toalety, z obývacej izby je vstup do kuchyne a do spálne s výstupom na loggiu. V byte bola vytvorená menšia komora v ktorej je umiestnená aj práčka.

Samotný bytový dom je takisto po rekonštrukcii, zateplený s novým výťahom.

Táto nehnuteľnosť je výborným príkladom starostlivo udržiavaného a modernizovaného bývania, kde je každý detail premyslený pre pohodlie a estetiku obyvateľov.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností.

V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0908611843.

Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk

Aplikácia InTheCity stiahnutie ZDARMA pre reality kúpa - predaj, úvery a všetky finančné služby, pracovné ponuky, obchody, ubytovanie, akcie v meste atď.. QR kód al. link na registráciu :

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2507

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 4-izbový byt, 80 m2 , Ladožská ulica , Nad jazerom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.