Ponúkame na predaj 1,5 izbový byt na sídlisku Nad jazerom o rozlohe 42 m2, 3/7 poschodí na ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

Košice
Nad Jazerom 
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TU reality ponúka na predaj 1,5 izbový byt ideálny ako investícia alebo pre začínajúcich. Nachádza sa na sídlisku Nad jazerom, na ulici Námestie Kozmonautov. Tento byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a predáva sa čiastočne zariadený. Jeho orientácia je na východnú stranu a nachádza sa na 3. poschodí z 7 bez loggie. Celková rozloha bytu je 42 m2, s komorou na spoločnej chodbe a pivnicou.

Bytový dom tiež absolvoval celkovú rekonštrukciu, vrátane výmeny nového výťahu, čo zvyšuje jeho hodnotu. Okolie poskytuje vynikajúcu občiansku vybavenosť, vrátane MHD zastávky, pošty, trhoviska, obchodných centier, mestského úradu, Strednej odbornej školy, základnej a materskej školy a MHD.

V blízkosti sa nachádza cyklistický chodník popri Hornáde, vedúci k rekreačnému stredisku Jazero pláž. Energetický certifikát nie je momentálne k dispozícii. Ak máte záujem, neváhajte nás kontaktovať: Renáta Sopková, telefón: +421 41 3217800, email: sopkova@tureality.sk. Ponúkame bezplatnú konzultáciu ohľadom financovania hypotéky a asistenciu pri jej vybavení, v sprievode pri dobrej káve

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.